Nå har det rabla, BIG TIME!

God kveld godtfolk! 

Og jeg som ikke trodde denne dagen kunne bli særlig bedre…

Altså, jeg klarer ikke la være å sitte å flire for meg selv. For når man tror man har hørt det meste etter 13 år hånd i hånd så smeller det fra han godeste Fredde von Krogh i dag. Jeg skal på yoga kl 19. 

WHAT??? Eeeeh, YOGA? Som i bøy og tøy. Du? Med den stiveste kroppen i gata? Jeg sitter her og ser for meg hvordan han står og knoter mens han banner for seg selv der inne i den fine yogasalen på Asker treningssenter. Jeg DÅNER! 🙂 Det spørs om dette gjentas, men gjør det det så vurderer jeg sterkt å smugfilme han og legge det ut på stories. Haha, han er nå meg en fin en han derre Fredde. Yoga du liksom.

Nå skal jeg legge meg rett ut, ingen yoga på denne fruen. Kjører vanrett stil og dykker inn i boka mi jeg.

Blogges! Mye mulig det kommer en liten oppdatering på Freddes vei til en bedre helse i morgen.

Ha en fin kveld videre!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *