Dette må dere bare sjekke ut!

Hei dere!

Da har jeg kommet meg hjem fra jobb og shopping, nesten klar for to stylinger i morgen. Den ene er en halloween styling for lokalavisen, hjelpes sier jeg bare! Er det en ting jeg ikke er fan av er det halloween, men det får bare stå til. Gresskarene skal sprayes for å si det sånn…

Da jeg var på innkjøp i dag kom jeg over et nytt duftlys jeg bare dånte av. Gi meg lukten av kanel og jeg er solgt! Det er en skikkelig juleduft for meg, og det passer jo midt i blinken nå som jeg trenger å komme i julemodus. Er det ikke fint? Med kanelstenger inni, mmm. Lukter himmelsk! Lyset er fra Munio og er kjøpt hos Bloom blomster på Nesbru. Er du duftlys fanatiker som meg er dette er MUST å sjekke ut. Det er et sånt lys man går ut av huset for å så komme inn å lukte lys. 🙂 Ingen andre som gjør det? Nei? 🙂

.

.

Jeg får gå ned på “lageret” og finne frem resten av interiøret til morgendagens arbeid.

Håper dere har gode dager alle sammen. ♥

Klem Anine

4 Comments

 1. Herlig – digger juleduft :). Liker du ikke Halloween? Ta frem julebukk tradisjonen – helt topp. Også for oss voksne. Her kler vi oss ut og finner frem drammeglasset hver 3.juledag. Er alltid populært i nabolaget her. PS! Fare for at kvelden/natten blir lang (men artig). Heia juleduft og julebukk 🙂

  1. villavonkrogh

   I dag har jeg faktisk kost meg med å pynte halloween, så hvem vet. kanskje jeg blir glad i den tradisjonen også etterhvert. 🙂 Julebukk er gøy da! Det er lenge siden vi har gått, Emma har jo gått litt julebukk opp gjennom, men ikke vi voksne. Et godt tips!

 2. Syns det rett og slett er plagsomt med juleting så tidelig!!!

  Men hver sin smak

  1. villavonkrogh

   Ja, det er det. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *