En dæsj nytt!

Hei dere!

Våknet opp til fine ord fra dere i morges, tusen ♥ takk. Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Dere er fine dere!

I dag skal Fredde og Emma på treningstur i skogen, så hun rampete lille Pippilotta og jeg skal kose oss alene noen timer. Det spørs om ikke vi må ta oss en tur i godisbutikken gitt, det jo endelig lørdag! Hurra!

I går fikk jeg inn en sofa i stua igjen, en midlertidig en. Så nå går det an å oppholde seg der uten å bli gretten. Det er jo ingen hemmelighet at jeg mistrives hvis det ikke er som det skal her hjemme. Jeg blir sur av rot og møkk, skikkelig gretten rett og slett. 🙂 Fler som lider av støv på hjernen?

Sofaen er fra IKEA, samme med gulvteppe, stolene er gamle, bordet og lysestakene er fra Snowdrops Copenhagen, vasen fra Jonathan Adler, plante fra Mester Grønn, gardiner fra Mille Moi.


Hvis dere ikke leste gårsdagens innlegg kan dere lese det HER om dere vil.

Nå skal jeg få på meg litt sminke og noe annet treningstøy. 🙂

Ha en flott lørdag dere!

Stooor klem Anine

12 Comments

 1. Cecilie T

  Elsker interiørinnleggene dine og bloggen generelt! 😀
  Både jeg og min mann holder på å møte veggen der hjemme når det blir for mye rot. Lenge leve ryddighet (og ommøblering 😉 ) <3

 2. Yeey, you are back

  1. villavonkrogh

   😉

 3. Anine hva heter det teppet fra Ikea?

  1. villavonkrogh

   Hei Dina, det heter IBSKER.

 4. Wenche. Ege

  Så nydelig stue du har!! Jeg forelsket meg veldig i de tre bordene i gruppe du hadde der tidligere. Jeg skulle gjerne kjøpt samme, men finner de ikke noen plass, så lurer på om jeg kan spørre deg om hvor du har kjøpt dine?
  Wenche

 5. Hvor ble det av sofaen som sto der?

  1. villavonkrogh

   Den er på jobben et par uker.

 6. Martine Næss

  Hei,

  Er det lenge siden det teppet er kjøpt? Finner det ikke på nettsidene til IKEA :/

  1. villavonkrogh

   Kjøpte det for bare noen uker siden.

 7. Hei! Nydelig farge på veggen her, kan jeg spør om hvilken det er?

  1. villavonkrogh

   Det er Sober fra Jotun 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *