MAS OG KOS!

God ettermiddag!

Da har Malla og jeg kommet oss hjem fra Lillestrøm. Shopping, lunsj og kino med kusinene og tante Martine. Det går i hundre for å si det sånn… 🙂 En koselig, men litt slitsom dag for en som har sovet litt dårlig i natt.

Malla er spesielt fornøyd med “balletskoene” sine. Mor er spesielt fornøyd med å ha kommet hjem til sofaen. 😉 Gjesp!

Godis til folket! Det er klin umulig for både Jenny og Malla å sitte stille på kino, selv uten godteri. Og med godteri innabords kan dere jo forestille dere opp og ned av stolen 1 & 2. En stund til neste kinobesøk ja.

Nå skal jeg prøve meg på en liten blund her jeg ligger, så vi blogges siden med litt halloween tips.

Forsatt FIN lørdag!

Klem fra ett stykk sliten mamma.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *