RettSko er GENIALT!

Heisann dere!

Fler enn meg som har hatt en fin start på uka? Her i huset var det en fornøyd frøken som skulle i “bahagen” med nye klistremerker i skoene sine. Har dere hørt om RettSko? Det er sikkert fler av dere som har småttiser som tar på seg skoene på feil fot, men med disse søte klistremerkene og en fortåelse av at pilene skal peke mot hverandre blir det å ta på seg skoene en lek. Ikke en kamp som det har pleid å være. 🙂 Malla var veldig fornøyd da hun klarte riktig værtfall. Mestringsfølelse er alltid gøy! 🙂 Ja, og klistre klistremerkene i skoene også forsåvidt. Klistremerkene kan betilles HER.

Se så fine de ble!

Nå skal Emma og jeg gjøre i stand til den store HALLOWEEN festen i morgen. Skumle saker! 🙂

Vi blogges igjen i kveld!

Klem Anine

1 Comment

  1. Genialt og riktig så fint ble det

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *