Tips til julekalender

God dag dere! 

Her har det gått i ett. Ikke har jeg hatt tid eller energi til å begynne med noe som helst som angår jul heller. Men i morges kom jeg til å tenke på adventskalenderene, de burde jo kanskje planlegges litt. Husker dere at jentene mine fikk eventyrkalender med seg selv i hovedrollen i fjor? Det vittige var at det kom en tjukk konvolutt i posten i morges som jeg åpnet etter jeg tenkte på disse kalenderne, og det var jammen meg eventyrkalender fra Aina som takk for at jeg blogget om de i fjor. Så da er saken løst, da blir det eventyrkalender på Emma og Malla i år også. Kan jo hende det sniker seg inn ett og annet også… 🙂

Er dere nyskjerrige på eventyrkalender? Da kan dere lese mer om de HER.

Malla og jeg er hjemme i dag, feber i ungen! Kjedelig assa!!!

Vi blogges senere. Arrivederci!

Nyt dagen. 🙂

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *