SNADDER!!!

God torsdag godtfolk!

Da har den minste snuppa reist inn i drømmeland, mens den andre er på trening. I dag ble det kanelboller etter dagis og skole, skikkelig luksus. Sånn er det med en mor som må bloggge boller. 🙂 Hjemmelaget kanelboller? Neida, her er det rett og slett kanelboller fra FRIA. Ferskfrossene boller, det vil si at de går rett i fryseren etter de er stekt, så nå når de har tint på kjøkkenbenken er de så godt som ferske. At de er glutenfrie er jo bare en bonus, smaker veldig godt! Altså, hvem liker vel ikke noen gode kanelboller? Det gjør vi!

Vi ble spurt om å teste ut det nye brødet deres også, Familiekneip bakt på surdeig uten hele korn. Dette er det femte brødet jeg har kjøpt av denne typen, for dette går unna når mor rister brødskivene om morningen. Ristet brød med smør og ost, mmm… En slager hos både store og små! Har dere også barn som ikke er så glad i brød med hele korn? Da bør teste ut Familiekneip. Det har skorpe også, noe som ikke værst til å være et glutenfritt brød.

Fria sine produkter finner man i den glutenfrie fryseren i matbutikken.

Da er det på tide å ta opp noen skiver fra fryseren igjen og fiske kveldsmat til Emmagull. 🙂

Ha en FINFIN kveld videre! Vi blogges fra fjellet i helgen.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *