Svever ikke på noen rosa sky vi…

God morgen, god morgen!

I dag var det bare å stå opp litt etter 4, frøken Mallis hoster noe så inni graaaanskauen mye så mor får jo ikke sove. Så her går det i kaffi! Dette blir en lang dag kjenner jeg. Men, pytt pytt! Får være glad for den dagen man får si.

Om noen uker skal jeg til Marbella, mutters alene. På en liten “Anine trenger å koble av fra alt og alle” tur. Skal kjede meg, trene, lese, skrive, shoppe, kjenne på savn og ensomhet. Rett og slett lade batteriene, både fysisk og psykisk. Har det rabla for mor nå? 🙂 Ikke helt, men det er ikke langt unna. Så da er det bare å ta tak. Jeg tror alle kunne ha godt av litt alenetid i ny og ne, enig? Jeg tror ikke jeg har hatt det på 11 år jeg.

Gleder meg til å dulle litt i leiligheten, kanskje kjøpe litt nytt interiør og ikke minst JULEPYNT!

Og så gleder jeg meg til å kjenne på savn, for sånn som ståa er nå har jeg ofte både den ene og andre sånn oppi halsen. Hvis dere synes jeg eser ut om dagen er bare fordi jeg svelger sykt mange kameler. 😉 #familieliv er ikke alltid like rosenrødt nei.

Så sånn er det. Elsker de fremdeles da… 🙂

Ha en super fredag! Vi skal til fjells med noen venner som snart er ferdige med sin nye fantastiske hytte, blir nok en del oppdateringer på Instragram stories vil jeg tro. Følg med på villavonkrogh! Tuddelu.

Over og ut! Anine

5 Comments

 1. God morgen. Det er så utrolig godt å lese hvor ærlig du er. Jeg har alltid sagt at jeg ikke tror på de som sier alt er rosenrødt. Noen ganger er det ikke det. Det betyr ikke at man ikke er glad i hverandre av den grunn. Men det er en grusomt travel hverdag for de fleste, å da blir det liten tid til enkelte ting. Ha en flott helg med venner og familie.

 2. Ååå, det hørtes fantastisk ut! Så misunnelig, kan ikke huske sist jeg faktisk hadde tid til å kjede meg
  Eller bare være litt alene
  Kos deg masse på tur!

 3. Digger deg Anine! 🙂 God bedring til Malla og god hyttetur!

 4. Linn-Caroline Lae Pedersen

  Velkommen i klubben, tror jeg mange kan si her. Selv om en elsker de rundt seg over alt, er det godt med litt egentid og bare være. Kjenne på savn og gleden over å komme hjem igjen etterpå er verdens beste bonus. Kos deg og lad batteriene.
  Sender med et lite tips til Malla sin hoste….skjær opp løk og sett inn på rommet når hun sover har gjort underverker hos oss, tro det eller ei.

 5. Gode du!! Så ærlig og herlig, et godt forbilde! Tror ikke det er rosenrødt hele tiden noen steder jeg! Det er mest hverdag for oss alle 😉 Klem fra sliten 3barnsmor ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *