Drømmehytte!

Tuddelu godtfolk! Da nærmer helgen seg igjen, og godt er det. Ikke det at denne blir like kos som forrige helg da vi var med vennene våres på hyttetur i Nesbyen, men litt kos skal det bli. Typ julekos tenker jeg. Edel Gran skal pøntes og vi skal spise oss fordærva på pepperkaker Mallamor og jeg.

Marianne og Snorre overtar hytta si om to uker de heldiggrisene. Og med Mariannes øye for detaljer kommer denne hytta til å bli så sinnsykt fin! Vi får gi de litt tid, så skal jeg nok klare å lure med meg kamera opp. 😉 Knips knips! De har tegnet hytta si selv, flinke eller hva?

Ikke meningen å banne i kirken her, men jeg må bare få få lovprise alle som ikke beiser hyttene sine helt mørke. Det er jo så fint med litt lysere nyanser også. Beisen de har brukt er Tjærlin i farge FJELLGRÅ. I love IT! Dere også?

Hyttetur er kos, spesielt når man har fem fine frøkner fra 3 til 10 år som leker så fint sammen som disse. Her hjelper de undertegnende med rotgrønnsaker til middagen, SMELTER!

Kjenner jeg blir ekstra gira på å komme i gang med vår egen hytte. Men vi må nok vente til våren gitt. Kanksje like greit, har jo fremdeles noen prosjekter her hjemme.  Nå er hallen snart ferdig malt, gleder meg til å vise den frem.

Da er det tid for å jobbe litt. Sees senere i dag!

Ha en finfin torsdag alle sammen. Smil til verden!

Klem A

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *