De er SÅ bra!

God fredda! Da var det helg, herlig! Fredde og Emma er straks på vei ut døra for å dra på samling med langrennen, og jeg og Malla skal så smått finne frem litt julepynt. Det blir kos!

I dag har det vært mildt og deilig ute, perfekt vær for å gå i strømpebukse, eller longs som vi også kaller det. Jeg har testet ut longs fra Norges eldste og eneste high-end strømpemerke BY QVALE. Ull longs er et must i høst og vintergarderoben for oss som er glad i å gå i kjoler og skjørt. Jeg har brukt mine fler ganger nå og de holder seg fine i fasongen, ingen knær eller hull på tærne. BY QVALE er ekstra slitesterke på tottelottene og de klør ikke i det tatt. Ull longsen er faktisk den beste jeg har hatt.

Ut året så får dere lesere 20% i nettbutikken deres. Det fine er at de er ekstra gode på kundeservise, så passer ikke det du har kjøpt får du byttet det. Rabattkode er ANINE17. det vil også være gode tilbud i forbindelse med black week! Nettbutikken deres finner dere HER. Fun fact om denier. Denier oppfattes ofte som hvor tette/dekkende en strømpe er. Det er litt riktig, men ofte veldig misvisende. Denier er betegnelsen på hvor tykt nylongarn er. Definert som vekten av 9.000 meter garn. Men hvor mange tråder, strikketeknikk og andre faktorer kan påvirke tettheten i større grad. Eksempelvis har vi Microfiber i 60 denier som er helt dekkende, og Silk-like Support ”cabin crew strømpene” i 70 denier. Denne ser ut som en vanlig nylonstrømpe i 20-30 denier.

Da skal Malla få overta Mac’en her, tror nok det er en viss Peppa Gris som skal spilles av. 🙂

Vi sees litt senere i kveld med ønskelista mi til jul.

GOD helg alle sammen!

Klem Anine

1 Comment

  1. Disse er ikkr gode beklager. Hm kvalitet for øvrig.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *