Turbo, JUL og romantikk

God aften dere!

Gjesp, gjesp og atter gjesp! Nå er mor pudding etter noen dager alene med verdens søteste og trassige Malla. Hun skal SÅ i barnehagen i morgen! Merkbart at hun ikke har vært i barnehagen siden tirsdag. 🙂 Eneste hun har sittet stille i dag var en liten halvtime her ved høyttaleren hvor hun hørte på julesanger. I dag har hun vært i sitt ess! Herremin som det går.

Planen om å pynte huset i helgen gikk bra, jeg fikk plutselig ånden over meg om å rydde stylingting i kjeller’n også her etter middag. DET er jammen meg ikke værst. Fikk også slengt med malekosten, så nå stinker det bengalakk i hele huset. Kanskje derfor jeg plutselig ble så sykt kvalm… Blæ! Denne herlige saken fra Rituals tar ikke akkurat overhånd på den grusomme lukta, men vanligvis lukter den helt nydelig. Noen som har prøvd den før? Fint julegavetips i grunn.

Julepynten som har fått komme opp er bare i disse fargene her. Grønt, brunt, glass og hvitt. Kjenenr at den rosa og burgunderøde julen jeg hadde i fjor ikke gjør noe med meg i år om dere skjønner. 😉 Så den er pakket ned igjen sammen de fiiiiine røde julekulene til Fredde von Heaven.

Nei,. hva sier dere? Skal jeg se om jeg får vekket Freddes romantiske side som ligger gjemt langt langt der inne? 🙂 Nei, jeg tror jeg drøyer’n. Er vel noe mer spennende å se på skjermen tipper jeg.

Og med det så runder vi av helgen med å si GOD kveld og på gjensyn!

Dere er fine. 🙂

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *