En sofa uten puter er som en bok uten ord!

Snikreklame for oss selv og han Fredde von Krogh.

Halla folkens! Fler som har kræsjet i dag? Neida, jeg har jo ikke kræsjet. Bare tuller med dere! I dag er jeg slaget!

Nå kom Malin inn døra her, nesnødd og søt med kulemagen sin klar for å jobbe litt. Forrige uke var vi på jobb i dette huset. Vi hjalp en tidligere kollega av meg å innrede huset deres for boligsalg, rett og slett gjøre det litt mer hjemmekoselig.  Og det er dette som skiller oss fra andre boligstyling firmaer. Vårt mål er å få potensielle kjøpere usikre på om de som bor i huset faktisk har det slik, eller om det har vært en stylist tilstedet. Vi ønsker ikke det typiske styling preget, nettopp fordi vi ser at den hjemmekoselige atmosfæren er det som tiltaler mange kjøpere.

Det vi sørget for i denne boligen var å binde rommene sammen slik at det ble en helhet på boligen. Så toppet vi det med puter og tilbehør. For vi er enige med Halvor Bakke : ” En sofa uten puter er som en bok uten ord!”.

Huset er superfint! Og med svømmebasseng, DÅN!

Hvis dere vil se hele annonsen kan dere se den Proaktiv sin hjemmeside HER.


Jeg vil også ha basseng. Julen nærmer seg… Trallalalei, julen nærmer seg. Copy paste.

Vi blogges sånn plutselig!

Ha en SUUUPER dag alle sammen! Klem Anine og Malin

Foto Andreas Spinnangr Wiig

Posted in EIK

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *