Julebord i Villa von Krogh

Tjohei!

Da er vi straks klare for å ta i mot 16 gjester til årets julebord for EIK innredning og Proaktiv Eiendomsmegling. Her samkjører vi! 🙂 Fredde forslo at han skulle lage mat, så da ringte jeg Terje Ness. 🙂 Fredde lage mat til 18 pers er ingen god ide…

Malin og jeg har dekket bordet i dag, med nye fine linduker fra KID, bestikk fra Chritian Bitz/Skeidar, glass fra Villeroy & Boch og Frederik Bagger, julekuler fra Søstrene Grene og ecalyptus fra Mester Grønn. Ingen spons, kun info. 😉

For å klare å dytte 18 mennesker rundt dette hjemmesnekra lekre bordet vårt bestilte jeg stoler fra Flyvende Tallerken. Samt tallerkner, rød løper og drinkeglass. De leier ut alt mulig rart til selskapligheter.

Bordet vårt har Fredde og lillebror snekret sammen med bein fra IKEA. Smart tips til alle med runde spisebord. 🙂

Dette blir en knall kveld!

Blogges i morgen, sliten og ødelagt med fire kids i heimen. 🙂

Ha en fin fredag og GOD helg!

Klem fra vertinnen

Posted in Jul

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

  1. Rita Ulriksen

    Nydelig pyntet bord, ha en fantastisk kveld

  2. Så kreativt og smart løsning av forstørring av spisebordet! Den ideen kjøper jeg! 😀 Vi skal ha 14 gjester til middag i jula. Hvordan fikk dere plassert 18 stk rundt bordet? Gikk det greit? Flott pynta bord også da! Ha ei god og fin førjulstid! Mvh Hege.

    1. villavonkrogh

      Det gikk fint med 18 stk, hadde leid noen mindre stoler enn de andre vi har. 🙂 Ha en fin førjulstid du også. Klem