Adventskalender med Villeroy & Boch

God søndag dere!

I år har jeg i samarbeid med Villeroy & Boch laget en adventskalender, så det vil si at hver søndag frem mot julaften så er det en kalendergave eller to dere kan vinne ved å legge igjen en kommentar her, på facebook eller på instagram. Dere kan altså tredoble sjansene deres ved å kommentere alle tre stedene. Første premie ut er en berøringsfri servantkran fra Gustavsberg til den nette sum av 3635,-

Nå skal vi spise pinnekjøtt, så vi sees om et par timer med nye bilder fra badet vårt.

Ha en fin kveld så lenge!

Klem Anine

Posted in Jul

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 Comments

 1. Helledussen, bra kran!

 2. Therese Ven

  Ønsker meg 🙂

 3. Hilde Pedersen

  Ja takk

 4. Monika Trana Vågsbø

  Så utrolig flott premie 😀 Hadde vært supert med en slik kran 😀 Ha en flott førjulstid 😀

 5. Anette Vallheim

  Prøver lykken. Hadde vært en super julegave til badet vårt

 6. Camilla Thorsen

  Hadde passet midt I blinkende da vi skal pusse opp badet på nyåret

 7. Så spennende med kalender 🙂 jeg ønsker å vinne ❤

 8. Benedicte Werner

  Ønsker meg

 9. Den hadde vært perfekt på vårt nye bad <3

 10. Vårt blandebatteri nå byttes ut, og dette hadde vært midt i blinken!

 11. Solrun Mesloe Schnitler

  Åh ja takk

 12. Ønsker meg den.

 13. Tanja Kirkeland

  Kjempefin premie, jeg krysser fingrene for vinnerlykke! 🙂 Takk for enda et år med blogging Anine, jeg har fulgt bloggen din i flere år nå og du inspirerer, får meg til å le, får meg til å finne frem malingsbøtta 😉 får meg til å få klump i halsen og en tåre i øyekroken. Takk for at du gir så mye av deg selv. Ønsker deg og din fine familie en nydelig julehøytid. <3

 14. Å jeg vinner sjelden noe, men nå krysser jeg alt jeg harVi må pusse opp badet nå etter en lekkasje så servanten hadde kommet godt medGod førjulstid

 15. Herlig premieGod jul til Dere fine folk

 16. Ja gjerne✨✌️️

 17. Den ønsker jeg meg!

 18. Bente Therese P Tovås

  Ja takk! Ha ei fin førjulstid 🙂

 19. Sissel Ribe

  Ønsker gjerne å vinne!!

 20. Cecilie G

  Ja takk