Badekar til badenymfene!

Shake it to me baby! 😉

Juhu! Nå er gleden stoooor i Villa von Krogh! Vi har vært uten badekar en stund, og det har ikke vært noe særlig for familien badenymfe. Omsider fikk vi badekaret på plass ved hjelp av en dyktig rørlegger fra Rørkjøp, en blid murer og ikke minst Villeroy & Boch som har levert dette fine badekaret til oss.

Jeg kom over dette karet på messen i Frankfurt tidligere i år, og falt pladask. Elsker lysene under karet som får det til å “sveve”. Ikke minst holder det litt bedre på varmen dette porselenskaret enn det forrige vi hadde som plastic fantastic fra Kina. Det er stor forskjell på kvalitet, det er sikkert og visst. Karet er i FINION serien til Villeroy & Boch. Se mer av Finion serien på deres egen facebookside, det er helt rått!

Valgte å sette karet mer inntil veggen enn det forrige for å få litt bedre plass, og det funket fint.

Brettet kjøpte jeg på KID interiør nylig.

.

I morgen drar jeg på husmorferie til casa von Krogh i Marbella all by myself. Spørs om ikke mor kommer hjem med nye håndkler til badet fra Zara Home. Herre min hatt så mye fint de har! Blir blakk jeg nå, garantert.

Tar med med mac’en, kamera og mitt gode humør til Spania, så det er bare å følge med her på bloggen og Instagram stories.

Blogges fra varmen. 🙂

Ha en fin uke!!!

Klem Anine

Posted in Bad

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Stili Go tur og nyt den

  1. villavonkrogh

   Takk Mona. 🙂

 2. Janne Hals

  Kjempe kult badekar Og god ferietur

  1. villavonkrogh

   Takk Janne 🙂

 3. Så utrolig lekkert! Og du har helt rett i at lyset under får badekaret til å sveve 🙂 Kos deg i Marbella 😉

 4. Så lekkert bad!! Her har vi fått lekkasje og må pusse opp badet. Var jo ikke helt heldig tidspunktGod tur.