Forsøkt ranet, på vei hjem

Hei dere!

Det var hudmorferien sin det! Startet dagen med kaffekos, God morgen Norge og bloggen. Tok så på meg joggeskoene for å gå til frokostkafeen vår, jeg hadde planlagt å gå så mye som mulig disse dagene. Jeg burde tatt taxi.

I det jeg går nedover mot sentrum gjennom boligfeltet blir jeg plutselig dyttet og røsket hardt i. Det kom en mann på motorsykkel bakfra som forsøkte å stjele vesken min. Heldigvis er Gucci dritbra kvalitet og den røk ikke. 😀 Godt jeg hadde den tvers over og ikke på skulderen.

Jeg ble livredd og gjemte meg, var redd for st skulle snu og komme tilbake. Av en eller annen grunn ringte jeg Fredde, som om han kunne hjelpe meg… Så kom jeg på at jeg kun var noen hundre meter unna rundkjøringen hvor det var fler mennesker, så jeg spurtet dit.

Har prøvd å kose meg i dag, uten noe særlig hell. Jeg er litt skjelven og redd for å være alene, så nå er jeg på vei til flyplassen for å dra hjem. Føles ut som det eneste rette å gjøre.

Altså, man skal passe seg. Selv midt på lyse dagen.

Vi blogges fra furet værbitt!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Herregud , verste jeg har hørt. For en grusom opplevelse . Kan godt forstår du vil hjem , det hadde jeg også gjort. Vi leide leiligheten deres for noen år siden , en vidunderlig plass.
  Stakkars deg.
  Kom deg hjem og nyt kjærlighetene dine, og god førjulstid .

 2. Fy søren!
  Godt alt er bra med deg

 3. Er så trist at folk gjør sånt for så «lite», godt alt er bra med deg, tross at det setter spor. Prøv å hev deg over det og fortsatt god førjulstid.

 4. Så bra alt gikk bra. Det er så mange stygge mennesker…som ikke aner hva de ødelegger for folk…Kos deg med familien og en fin førjulstid.

 5. Stakkars deg! Ikke noe gøy å sitte alene i leiligheten etter en sånn opplevelse:-( Håper gubben kan ta med ungene på noe utenomhus noen timer nå og da, så du får slappet av litt hjemme da<3 Eller kanskje ta et lite døgn på et spa hotell her hjemme<3 God klem!

 6. Thеre is certainly а lot to noᴡ аbout tһis issue.
  I likke all оf thе points ʏou made.