KNIVER OM OPPMERKSOMHETEN

God tirsdag godtfolk!

Da har mor tint isbiter så hun har fått seg et par kopper kaffi, løsningsorientert si! 🙂 Må komme meg på butikken snart, men først skal jeg dele noen bilder og en video fra da mine bloggkollegaer og jeg fikk teste disse knallgode knivene som ØYO har lansert nå. Serien heter TRIANGEL. Skaftet i oljet eik er formet som en triangel og gir perfekt ergonomi, slik at trykket på kniven blir optimalt ved bruk. Både Fredrik og jeg er veldig fornøyde med disse knivene, så vi har byttet ut de gamle knivene med disse.

Knivene kommer i en fin filtembalasje med skinndetaljer, fin å henge opp eller hendig å ha i skuffen uten at de kniver mot hverandre. Visste dere at ØYO er en norsk familiebedrift fra Geilo som nå har femte genersjon i bedriften? Denne store eikefjølen med avrenningskant er også fra ØYO.

.

Jeg har en rabattkode til dere som gir dere 20% fra og med i dag til og med 10.desember. Rabattkoden er villavonkrogh og nettsiden til ØYO finner dere HER.

Gode kniver er alltid en slager til jul! Noen som kan trenge en god kniv eller to til jul? Jeg kjenner et par stykker, også kalt mamma og pappa.

Herlig gjeng i United Influencers!

Er vel på tide å komme seg ut og få seg litt frokost vel? 🙂 Følg meg på husmorferien på Instagram stories.

Ha en strålende dag alle sammen! Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *