Man kan vel alle gå litt lei…

Heisann dere.

Da var vi vel hjemme etter selskap hos mamma og pappa, straks klare for å se finalen av Farmen. 🙂 Det er vi sikkert fler om?

Som omsorgsfulle følgere noen av dere er så har jeg fått noen spørsmål om hvorfor jeg dro på husmorferie alene til Spania, og svar skal dere få. Det er ikke værre enn at jeg trengte en liten pust i bakken og kjenne litt på savnet etter Fredrik. I en travel hverdag med familie og jobb så er det lett å ikke verdsette det man har og gå litt lei. Og det er det som har skjedd med med meg, jeg har gått skikkelig lei. Så da tenkte jeg at det ville gjøre meg selv godt å få litt egenetid til å tenke, føle og nyte roen noen dager. Finne tilbake til de gode følelsene og sette pris på at disse hverdagene egentlig er de beste dagene i livet.

Det er viktig for meg å endre litt kurs nå, se mer positivt på livet og tenke at det jeg har og det jeg er er godt nok. Jeg er god nok som jeg er.

Hverdagene er de vi har mest av, så la oss senke forventningene litt og nyte de litt mer.

Fredde er en fin kar han! Snillere og mer omsorgsfull mann kjenner jeg ikke, det er sikkert og visst.

Så ingen grunn til bekymring dere, vi har det bra. ♥

Fortsatt FIN søndag.

Klem Anine

6 Comments

 1. Nydelig topp du har på deg! Hvilket merke er det? Ønsker deg og dine ei fin førjulstid♥️

 2. Monica M. B

  Syntes dere virker herlige ut hele gjengen. .o)

 3. Fint par ❤️ Hvor er buksa di fra? God førjulstid til deg og dine

 4. Cecilie T

  <3

 5. Anne merete andreassen

  Digger lampa-

  1. villavonkrogh

   Takk 🙂 God jul!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *