Julegave til Villa von Krogh

God mandagskveld! Har dere hatt en fin start på uka? Håper det!

Her er det som hos de fleste siste innspurt på å handle til jul og få levert gaver rundt omkring. Jeg synes det er kos jeg! Julen er fin. I år skal vi feire den i Slemmestad hos svigermor med Fredriks sin side av familien, så vi blir en god gjeng med fem barn. Herlig!

Aldri en jul uten gave til Villa von Krogh! I år fikk stua et nytt speil fra House Doctor, kjøpt hos Moodies. Jeg liker at det er så enkelt og ikke minst STORT! Fredde derimot var lite fornøyd med at jeg dro inn enda en ny ting i huset. Fler som får den “nå vil han skilles snart” følelsen i blant? 🙂 Haha, jeg får den støtt og stadig jeg.

Den gamle kubbestolen etter farfar og skrivebordet fra morfaren til Fredrik i skjønn forening med palmelampe og det fine speilet. Er glad i kontrastene.

Bryllupsbilde er av farmor og farfar, eller Emma og Ludvig som vi kalte de.

Vi har en pepperkakehytte som gjerne vil ha tak på seg, så det er vel bare å pelle rompa inn på kjøkkenet og finne frem kjevlene. Det blir giga for å si det sånn! Gleder meg veldig til å pynte det i morgen.

Ha en FIN kveld videre alle sammen. Kos dere!

Klem Anine

2 Comments

  1. Hei
    Den røde luen din med dusk er så fin. Lurer på hvor du har fått tak i den?

  2. Marita H. Halvorsen

    Hei Anine! Hva heter fargen dere har i stuen deres? Og lurer i så fall på om du kan tipse meg om en lysere, varm gråfarge i samme fargepalett? Tørr endelig å gå fra beige og hvitt til et litt mere spenstig fargevalgLiker forresten veldig godt bloggen din. Humoren din gjenspeiles i interiøret- du må være en livlig og spennende dame å være rundt

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *