Sjette og siste gang…

Goood tirsdag!

Nå begynner det klø i Anines fjerne julen fingre, men skal la julen få være et par dager til. Skal ha et par selskaper først. 🙂 I dag skal vi på barselbesøk til noen venner av oss, og Emma og Fredrik skal på ski litt senere. Jeg er vel den heldige utvalgte som skal få rydde og vaske litt…

Og dere, det var veldig hyggelig å få så mange gratulasjoner i går. Dette er faktisk sjette gang jeg er preggis, så nå holder det kjenner jeg. Dette blir garantert siste gang! 🙂 3 barn er mer enn nok for denne dama her. Helt perfekt sier Emma. Jeg spurte henne her forleden hvorfor hun ville ha et søsken til, og da svarte hun at familie betyr alt og at det hadde vært fint med en større familie. Hun er nå god da!

Nei dere, jeg får vel gjøre meg klar så vi kommer oss avgårde her. Vi blogges litt senere!

Ha en SUPER 2. juledag.

Klem Anine

2 Comments

  1. Fjerne julen 2 juledag? Huff…skjønner ikke denne «trenden» med at flere stresser med å kaste julen ut to-tre dager etter at julehøytiden faktisk har begynt…Jeg har selv julepyntet hus fra 1desember men har det oppe til ca 2 januar.

  2. Christina

    Gratulerer så mye med en liten en i magen<3 Så over til en helt annen ting, eller faktisk to. De lampene du har over kjøkkenbordet, fornøyd? Hvor langt er det spisebordet på kjøkkenet. Og husker du avstanden lampene er heng opp med?. Mye spørsmål her nå. Men de er rett og slett rå fine! GODT NYTTÅR

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *