OM han Fredde har gått bak min rygg?

God lørdag godtfolk!

Siste jeg sa til Fredde da jeg dro fra festen i går var “kom deg hjem før 5, vi har mye å gjøre i morgen.” Han er enda ikke kommet hjem… Asså! Lettere irritert preggis kone som ønsker han velkommen hjem i dag mon tro?

Ikke nok med det. Sitter å skravler med hu derre hestebloggeren Madeleine i går, og hun har jo fått med seg at Fredde har vært ute å shoppa bil. Ikke bare en, neida. Vi snakker to! Det hun ikke visste var at han tosken ikke har turt å fortelle det til kona si enda. Nei, for hvordan skal man forklare å bruke altfor mye penger på en veteranbil når vi “liksom” sparer til hytte? Nei, nå renner det over folkens! Så Madeleine hun klarte å forsnakke seg… Like så greit, hadde blitt surpomp uansett hvordan jeg hadde fått vite det.

Det burde jo strengt tatt ringt noen bjeller da han har brukt romjula på å rydde og kaste resten av skrotet sitt i garasjen…

Jaja, sånn er det i Villa von Krogh i dag. Laber steming. Og jeg som fikk et snev av dårlig samvittighet for å kjøpe så dyre blomster i går… Det var bortkasta. 🙂

Da har jeg en nyttårsaften å gjøre i stand til, så vi blogges senere med balnt annet tips til nyttårsbordet.

Ha en strålende dag!

Klem Anine

2 Comments

  1. Lov å være litt surpomp da. Ha en strålende dag.

  2. MonicaUE

    Huff, ikke greit altså!!! Føler virkelig med deg! Tror jeg hadde sørget for å dra bort før han kommer krypende hjem, så kan han lure på hvor du er….

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *