Pølser, krangling og sol! Akedag på Losby.

God lørdag dere!

Dette har vært en deilig dag. Har vært på Losby med gjengen min i strålende vær. Malla holdt på å kjøre en sinna mann, litt krangling om hvem som skal hvilket akebrett, kakao, pølse og det som hører med. Med andre ord, en helt vanlig akedag. 🙂

Om det er stas å ake med Joakim? Oh yes! Malla har fått seg ny kompis. Han er fin sier hun. Spørs om han ikke har fått seg en ny beundrer i dag… 


.

To søte kusiner!

Fredde er på kick off noen dager nå, og det passet i grunn ganske så bra med tanke på hvor glad jeg er i han om dagen. Ukens dummeste spørsmål fra Fredde var om jeg gledet meg til bilen hans kom til uka. Asså, jeg blir jo ildsint bare ved tanken, så å klare å spørre om noe så dumt… Ja, dere skjønner. Det kommer vel bedre tider. 🙂

Nå skal jeg kose med hun minste bittelitt før det er nattinatt. Hun er god hun!

Vi blogges i morgen. Ha en fin lørdagskveld alle sammen.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *