Idé time hos EIK

God torsdag godtfolk!
Jeg har ikke kommet meg ut av koseklærne riktig enda, men må straks hoppe i noe mer ukomfortabelt og komme meg på jobb. Vi har nok å henge fingra i, og det er jo bra!
Etter vi lanserte vår nye tjenetse IDÈ TIME  har vi fått mange henvendelser av folk som trenger litt veiliedning, og det er jo dette  vi synes er utrolig gøy. Behovet i markedet har vi sett lenge, men at det ville bli en suksess så fort er fantastisk.
Idè time (for de som lurer)  er rett og slett at vi fungerer som en sparringspartner. Her setter vi av en time på vårt kontor i Asker hvor vi kan hjelpe deg med alt fra planløsning, kjøkken, bad, belysning, farger, innredning, møbler og alt annet du måtte lure på. På forhånd får vi en mail fra deg med informasjon om hva du ønsker hjelp til. Kanskje hva slags stil du ønsker eller hva du er usikker på vil fungere. Slik at vi er mer forberedt og du som kunde skal få maks utbytte av timen.
Skal man oppgradere boligen eller hytta kan det ofte være vanskelig å vite hva man bør tenke på.
Man har tanker og ideer, men vil det fungere like godt i praksis? Hva med avstand?
Hvordan skal jeg innrede for å få maks ut av rommets størrelse? Hvordan bruker vi som familie egentlig huset?
Er det noen rom som aldri blir brukt? Vi ønsker ny farge på veggen, men hva bør jeg tenke på?
For det å investere i en oppussing som skal øke livskvaliteten er noe man ser frem til. Vi har altfor ofte vært vitne til at mange blir blendet av flisene og detaljene og ikke legger vekt på den praktiske biten. Dette gjør at man senere blir misfornøyd og i verste fall angrer.
Det å kunne ha en sparringspartner er for mange avgjørende i en prosess  hvor man kanskje står litt fast eller er usikker på om de valgene man har tatt faktisk er de beste. Vi ser ikke bare på ett rom men hvordan familien fungerer i praksis og de utfordringene man har.
En Idè time hos oss koster kun 990 kroner. Dette er en liten investering i ett kanskje stort prosjekt.
For ingenting er kjedeligere enn å bruke mye penger på noe man angrer på, det kan vi vel alle være skjønt enige i?
I dag skal vi blant annet hjelpe en familie med å finne riktige farger til fjellhytta deres. Gøy!
Da får jeg få på meg “fjeset” og komme igang med dagens arbeid.
Ha en flott torsdag alle sammen!
Klem fra Malin og Anine
PS! Kontaktinfo til oss er anine@eik-innredning.no / malin@eik-innredning.no

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *