Planløsning av hytta!

Hei dere!

Da var jammen meg denne helgen straks over også, herremin som tiden flyr! Vi har kost oss hjemme i dag med lille nurket vårt. Det er fantastisk å se hvor flink Copper er med Abbey, tror han har godt av litt selskap jeg. Og det var vel hovedgrunnen til at jeg til slutt sa ja etter mye mas.

Som jeg nevnte tidligere i dag så er hytta vår godkjent etter noen endringer fra forrige runde hos kommunen. Det var litt småplukk som måtte endres, så da fikk vi hjelp av Fristed arkitekter til å endre litt på planløsningen og fasaden. Nå er vi suuuuperfornøyde med resultatet. Vi har blant annet flyttet peisen fra innerst i stua mellom de store vinduene til midt i rommet  mellom stua og spisestua.

Hytta får 5 soverom, 2 bad, 1 wc, stue, kjøkken, spisestue, loftstue, vaskerom, bod og gang. En stor hytte med plass til alle vi er glade i! Det blir bra. 🙂


Nå er det tid for en kopp te og litt Farmen vel?

Ha en fin start på uka dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *