FERIE!!!

Goood fredag dere!

Da er nok en messedag over og Anine von Krogh har kjøpt både det ene og det andre. Blant annet en knæsj sofa og rosa stoler fra Jakobsdals. Weeee!

Kråka har også fått nok av vinter og sne, så hun har likeså godt bestilt en aldri så liten ferie i mars til Florida og cruise i Karibien. DET skal bli himmelsk det! Noen som har noen anbefalinger? Fort Lauderdale eller Key West?

Disse snuppene mine kommer til å dååååne big time når de kommer på denne her! 

Vil dere se litt fra messa kan dere sjekke ut Instagram stories, villavonkrogh.

Riktig GOD helg alle sammen!

Klem Anine

10 Comments

 1. Key West, uten tvil. Mye mer sjel
  Jeg har bodd i Florida og har vært overalt. Anbefaler også key Largo

 2. Monica M. Bergsvann

  Ååå… Dette så herlig himmelsk ut!! :o) Jeg ville dradd til både The Key og Fort Laurderdale. Hilsen ei som har hatt lyst til Karibien siden 80-tallet og er ikke det minste misunnelig!!(Vet det er stygt å lyge. ;oP).

 3. Cathrine

  Var der i jula – Fort Lauderdale og Karibien. Helt fantastisk 🙂 Hvilken cruise båt og rute?

 4. Key west er virkelig helt nydelig! Kan anbefale å bo på Southernmost 🙂 Vil virkelig tilbake… Vi syntes Fort Lauderdale var litt kjedelig. Orlando og alle fornøyelsesparker var utrolig morsomt! 😀

 5. Forut Lauderdale er kjedelig så anbefaler Key West før det. Forøvrig liker jeg Key Largo best, men spørs når du har to små. KeyLargo er et dykkeparadis. Har også vært på cruice, det var ganske kjedelig hehe. Men vi var voksne. Det er ypperlig for to småjenter. Dere er ikke så lenge i hver havn bare en svipptur. Anbefaler at du tar en stor lugar/ leilighet med balkong. Det er fin temperatur i mars, vi var i juli og lå jevnt over 40 grader så det ble litt varmt.

 6. Fort Lauderdale har fine strender. Og et greit utgangspunkt for utfart. Kommer jo litt an på hvor cruiset går fra. Og hvor lenge dere skal være i land. Key Largo syntes jeg var et kjedelig sted. Key West var vi alt for kort tid. Men det jeg så var veldig fint og skulle gjerne utforska det litt mere. Men langt å kjøre dit da. Cruise er også fantastisk. Bare å glede seg for liten og stor. Masse å ta seg til og fantastiske show. Beste ferien ever….. 🙂 God tur

 7. Hei på deg
  Her er det bare å glede seg, det er en helt fantastisk ferie.
  Anbefaler W hotellet i Fort Lauderdale, det er sykt fint, stranden er rett over veien og bassenget og bassengområdet er utrolig bra.
  Hilton er også bra.
  Dere må ta en tur til Key West, gjør det til en 2 dagers tur og ta en overnatting der. Få med solnedgangen ute på piren, detter helt magisk og stemningen utrolig bra der.
  Det er et must med utvendig lugar.
  Vi hadde dene turen i sommer, bare å glede seg.

 8. Å herlighet, så deilig! Nå har jeg ikke vært i Fort Lauderdale, men Key West er virkelig noe for seg selv!

 9. Hei og god tur! Vanskelig å forstå at noen synes at cruise er kjedelig! Men vi er forskjellige! Jeg anbefaler K W. Håper bare at rehab. etter den voldsomme orkanen er kommet godt i gang!? Anbefaler å gå til frokost i hovedrestauranten, eget bord med rene stoler og hvit duk! Du bestiller det du ønsker å få servert varmt og forsyner deg fra en litt mindre buffet enn de har i Windjammer! Jeg opplevde dette som en svært hyggelig og rolig start på dagen! Ellers så anbefaler jeg deg å bestille de ulike showene dere ønsker å gå på før utreise! Barna dine vil nok elske isshow og stupeshow! Den eldste datteren din kan kanskje ha lyst til en tur på zipline?! Barna kan delta på flotte barneaktiviteter og mor får litt fritid og kan innta horisontalen på en behagelig solseng noen timer på dagen, viss det føles ønskelig? Det er mulighet for barnepass på kvelden, viss et voksenshow frister… anbefaler Mamma Mia! Du får lese deg litt opp. Prøv å snu døgnet til Amerika tid med en gang, fordi vi slet litt med dette på den siste turen vår, ble korte netter, pfuu. Tror nok vår bling, bling Anine vil elske å pynte seg til kvelden og bli oppvartet av det hyggeligste personale du kan tenke deg!! Så enjoy

 10. Hørtes deilig ut
  Du må være forsiktig med zikaviruset nå når du er gravid, sjekk ut hvor du kan reise. Bare et tips… vet der fins i USA.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *