Når gleden er fraværende

God morgen folkens!

Det finnes ikke mye som slår å starte dagen med et bad og en kaffekopp attåt. Etter vi fikk det nye badekaret fra Villeroy & Boch har mor måtte punge ut i dyre dommer på badebomber og badeskum, for resten av gjengen har blitt noen badenymfer de også.

Denne dagen den skal bli knall! Det er slik jeg skal starte hver dag med å tenke… Jeg har vært ganske langt nede en god stund nå, ikke helt klart å glede meg over ting jeg vanligvis gleder meg veldig over. Det er nesten så man ikke kjenner igjen seg selv, og det er ingen god følelse. Jeg har da alltid satt stor pris på alle godene jeg har fått i livet og aldri tatt noe for gitt, men det har jeg i det siste. Er det ikke rart hvordan man kan miste en del av seg selv sånn plutselig?

Som på lørdag for ekspempel, da handlet vi møbler på Slettvoll. Og den vanlige utgaven av Anine von Krogh ville vel nærmest hoppet i taket av glede, men ikke nå. Og det var vel på turen i bilen på vei hjem fra byen hvor jeg begynte å gruble over situasjonen. Ikke har jeg fulgt noe særlig med på denne graviditeten heller, ble spurt om hvilken uke jeg var i her forleden og måtte sjekke på appen min fordi jeg ikke var helt sikker.

Jaja, så er det noe som skurrer. Og det er bare jeg som kan gjøre noe med det.

Det positive er at i går kveld fikk jeg beskjed om at jeg er semifinalist i en katogori i årets store interiør award Gullfjæren, og da  ble jeg så glad at jeg begynte å gråte. Så den gleden er der enda, den bare har vært fraværende en stund. Dere har kanskje sett Gullfjæren på Instagram? Hvis ikke bør dere sjekke de ut, det er haugevis av inspirerende bilder! Og for all del, lik gjerne bilde de har lagt ut fra Villa von Krogh så har jeg kanskje en sjanse til å komme med i finalen. Det hadde vært SÅ stas. Han godeste Halvor Bakke er med i juryen sammen Tone Kroken, Anette Willemine, Renate/Casachicks og Marianne Nordby. Jeg må si jeg er ganske imponert over standaren de setter disse kollegaene min Marianne og Franciska. Veldig bra damer! By the way, dere skulle sett ansiktet til Malin da hun så Halvor Bakke på messa forrige uke. HUN HOLDT PÅ Å DÅNE! Det er hennes store forbilde for å si det sånn. Hvor mange ganger har vel ikke den kråka sitert han: En sofa uten puter er som en bok uten ord. 🙂 Ja, det er sant det Malin.

Apropo sofa uten puter! Jeg må komme meg inn på jobb på koselige Sagene. Så vi blogges siden.

Ha en nydelig dag dere! Og husk, denne dagen skal bli KNALL!

Klem Anine

.

10 Comments

 1. Hva bruker du for badeolje/bomber?

  1. villavonkrogh

   Husker ikke navnet i forbifarten, men skal se når jeg har tid. Kommer tilbake til deg Ida.

 2. Takk for at du er så fordømt erlig. Mange som får ting til å se å høres ut som alt er en dans på roser. Men det tror jeg ikke det er for noen. Håper gleden kommer tilbake å at du snart får roen over deg med graviditeten også. Det fortjener du/ dere. Har stemt å krysser fingrer og tær

 3. Aase Fælth

  Kjøre Anine, man har lov å være «litt annerledes» innimellom. Det er ikke farlig å være lei seg litt. Følelser, gode eller dårlige, er ikke farlig. Du er gravid og det gjør mye med kroppen, alt du har vært igjennom og som du har delt. At du en gang får en reaksjon på ditt virkelige liv er ikke rart Alle er vi mennesker som er spekket med følelser og jeg tenker at du ikke skal være redd for dette. Det er helt normalt, verre om du levde i din lykkkerus bestandig tenker jeg Nå jobber jo jeg med dette og vet at slik er ting. Vi må bare være flinkere til å tenke at det er så normalt det skal være Du er fin og flink og «får til alt». Gi deg selv muligheten til å ta dette som normalt og jeg tenker at du skal tro dette kommer tilbake når du sitter der med enda en vakker von Krogh i heimen Ha en fin arbeidsdag

 4. Jammen godt å lese at det er flere av oss. Jeg har begynt å tenkte at alt blir bedre når våren/sola kommer. Føler at jeg er i hi om vinteren, og har også følelsen over å ikke glede meg over noe. Er ikke bra vettu.. Er jo flest hverdager, så jeg må ta meg selv skikkelig tak i nakken. Gjorde som deg her en dag og bestilte tur til Italia med 12 jenter.. så juhuuu. Det må man jo bare glede seg over. Du er en inspirasjon å følge, og flott at du også er ærlig på ting som ikke er rosenrødt.
  Lag deg en virkelig fin dag – så får vi ha som felles mål å la sola skinne også i hverdagen 🙂

 5. Hei Anine! Jeg regner med at kroppen/hjernen til stadighet er i forsvarsposisjon nå når du er gravid igjen. Du har opplevd å miste babyer tidligere, så gleden har tatt en liten pause, hvis man kan si det slik. Jeg tenker at gleden din kommer tilbake når babyen din er født og du ser at alt har gått bra! Gratulerer med nominasjon til gullfjæren – veldig fortjent Anine! Stor klem ❤️ Anne

 6. Gratulerer med nominasjon 🙂 Så gøy! Håper dagen blir litt bedre. Det er jo rimelig meh-vær ute nå da 🙂

 7. HeiNok en gang er det bevist at lykke ikke kan kjøpes for penger, sånn er det bareFørste tiden av et svangerskap kan være slitsom, håper det “går seg til”, og at du får det bedre, både for din skyld og de rundt deg. Er slitsomt når noen kjære ikke har det braIkke legg lista så høyt når det gjelder materielle ting, og lykke til videre❣️

 8. Har du bleket tennene dine? Hvordan?

  1. villavonkrogh

   Har skinner fra tannlegen og kjøper blekemiddel hos de. Er en stund siden nå, så det holder godt selv for kaffedrankere som meg. 🙂 GOD helg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *