Anine skal pusse opp, igjen!

Næmmen heisann! Er du her igjen? Inne å leser hva spetakkelet fra Asker rabler ned på denna berømte bloggen. Bloggen over alle blogger si! 😉 I wish.

Nei, jeg tenkte bare å vise dere disse vakre blomstene jeg har kjøpt i dag. De kompanserer for den sofaen jeg mangler i stua. Sånn er det med boligstyling, noen ganger må ens egne møbler ut. Men farfars hjemmesnekra kubbestol og Fredriks oldefars hjemmesnekra skrivebord går aldri ut av heimen. Noen ting er man rett og slett mer glad i enn andre.

Anemoner er bare så utrolig vakre! Og synes det ble ganske så lekkert med viburnum og eføy med bær til. Vasen er fra merket Ernst. Alt fra blomsterbutikken Bloom på Nesbru i Asker.


Nå skal tapeten til Emma males over og det såkalte “ungdomsrommet” lages, så mor får hoppe inn i maleklærne sine og rulle med rulla.

Ønsker dere alle en nydelig helg!

Dere kan få se fargen som jeg har valgt til Emma på insta stories i løpet av helgen. Den blir SÅ lekker!

Vi blogges. 🙂

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

 1. Jannike

  Hei, syns du ser fantastisk flott ut eg da Kanskje du skal få sjekket om du kan ha D vitamin mangel? Bare til å Google så ser du symptomer har en sønn som har slitt med dette i 4-5 år og han blir i perioder veldig nedstemt og da er som regel D vitamin nivået hans veldig lavt….

 2. Rita Ulriksen

  God helg

 3. Hei! Hvor er dette speilet fra? Og er det grått eller vanlig? 🙂

  1. villavonkrogh

   Det er fra House Doctor, vanlig. Kjøpt hos Moodies i Asker.