Freddes elskerinne?

Juhu! Det er bare å juble, for nå er det snart helg!

Denne kråka her klarer ikke helt å følge med i det tempoet hun selv ønsker og sliter seg rett og slett helt ut om dagen med lange arbeidsdager. I går jobbet jeg bare tre timer, og resten av dagen tilbrakte jeg i senga kvalmere enn kvalmest. Det er så kjipt! Min bedre halvdel Malin har blitt ganske så stor nå og må ta det med ro, så da må jeg stå på litt ekstra en stund. 🙂

Jeg lurer på om jeg kanskje bør dytte nedpå med litt ekstra vitaminer? Fler som har opplevd å få tørr hud og fliste negler i svangerskapet?

Nå er jeg i uke 15 og måtte ty til de berømte gravidbuksene. Mini von Krogh har også begynt å gjøre seg bemerket i magen med masse sparking, og det er jo bare kos! Mor vurderer å ta en liten tur på ultralyd igjen for hun sprekker av nyskjerrighet på om det blir ei tulle eller ei…

Gravidbukser altså… Er ikke AKKURAT veldig sexy… Har lyst ut et vikariat som Freddes elskerinne nå som jeg vokser, men har ikke fått inn en eneste søknad. Er han ikke attraktiv??? 🙂

Yes folkens! Jeg har et barnerom å male, et barn som må hentes, en middag som skal lages og en kropp som trenger bittelitt hvile. Så vi blogges igjen i kveld!

På gjensyn og GOD helg!

Klem Anine

PS! Gå gjerne inn på GULLFJÆREN på Instagram og finn bilde fra kjøkkenet mitt og trykk LIK på bilde. For da kan det hende jeg kommer til finalen i årest store interiør award. 🙂

4 Comments

 1. Lollypop

  Åhh du er så søt!
  Nå er det så dårlig på mannefronten at han Fredde er attraktiv i grunn.
  Men du kan jo bestille en dukke online og få levert på kontoret hans! Det er en film jeg hadde ledd meg skakk av

 2. DU er i alle fall attraktiv. Både med vanlige bukser og gravidbukser. 😉 synst du ser råflott ut! Og godt gjort å ikke ta i bruk gravidbukser før nå! De måtte jeg krype til korset og ta på meg i uke 8-9.. har forresten veldig flisete negler jeg også fått. Hvilke vitaminer trenger vi da?

 3. Bor litt langt unna for å være elskerinne i grunn Men det må da væl være noen der vel Gravide kvinner er vakkert, bare hør ned Aine Sand å jeg er enig. Du får lytte til kroppen. Ha ei flott helg

  1. Jadda, Aune Sand i alle fall

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *