Jeg kan nesten ikke tro det…

Sjokkidorrisei!

OMG! Jeg er i finalen i Gullfjæren interiør award. Hælle måne! Jeg som aldri er med i sånne kåringer… Var i finalen en gang i Vixen for noen år siden, men dro ikke dit da engang. Jaja, jeg skal dra denne gangen. 🙂

I går var det Vixen Influencer Awards og min søte og superflinke kollega Franciska gikk av med prisen i interiørkatogorien. Og det synes jeg var skikkelig gøy! Det er første gang at en i “våres” sjanger vinner Vixen, så det synes jeg var ekstra stas. 🙂 Dere kan se bloggen hennes HER om dere vil.

Ellers så homper det avgårde om dagen. Denne uken her er litt roligere, så planen er å rydde, flytte alt av interiør fra kjelleren her til nytt lager i Asker, gjøre ferdig Emma sitt “nye” rom og begynne å strikke babyteppe. Etter jeg begynte å kjenne sparkene i magen har jeg endelig begynt så smått å glede meg litt mer. En god følelse.

Vi blogges i morgen dere. Nå skal mor legge seg rett ut og gjespe videre under pleddet i go’kroken.

Nyt kvelden!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *