Kjønnet på babyen er….

Heisann dere!

I dag har jeg vært litt rampete! Og det er like gøy hver gang det! Jeg elsker det litt for mye egentlig… 🙂

Jeg spiste lunsj med søsteren min i byen i dag og naturlig nok kom vi inn på denne bebisen som bor i magen. – Vi skal ikke bare dra på ultralyd da Anine? Vi ser sikkert kjønnet nå.

Joda Martine! Så mor ringte jordmor og hun hadde ledig time kl 13. Perfekt! Planen til bølle 1&2 var å ikke si noen ting til Fredde, for han mener vi har brukt nok penger på ultralyd. Men det gir jo jeg beng i, skal jeg liksom vente i 5 uker til? Nei, det er for meget! Så vi troppet opp hos jordmor Birgitte vi, og hun smilte bredt da jeg kom med søsteren min og ikke Fredde. Fortalte jo at vi drev med hyss i dag og at hun måtte fjerne telefonnumemret til Fredde slik at han ikke fikk video av babyen på telefonen sin.

Etter en liten samtale med mamma så skjønte jeg jo fort at jeg ikke kunne gå 5 uker å vite kjønnet uten å si det til Fredrik, så jeg skrev kjønnet på magen med en eyeliner og blottet den runde kula da han kom hjem fra jobb. Han ble SÅ glad!

Dere kan se video fra kråkebollene var på ultralyd under her.

Ha en fin kveld! 🙂

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 Comments

 1. Anne Berit

  Gratulerer så mye

  1. villavonkrogh

   Tusen takk. 🙂

 2. Camilla F

  Gratulerer SÅ mye!
  Jeg venter selv jente nr. 2 i slutten av april 🙂 Gleder meg!

 3. Hurra for gutt Kos deg masse med magen

 4. Så gøy, jeg har også 2 jenter og en gutt:D du trenger ikke «kunne» gutt, det går helt av seg selv, bare kjøp blått i stedet for rosa;)

 5. Så gøy, gratulerer så mye

 6. Sååå gøy, gratulerer 🙂 Dette blir stor stas, to jenter og nå kommer det snart en liten gutt, hurra til dere 🙂

 7. Gratulerer så mye til dere Anine
  Så stas med en liten lillebror når dere har to fine jenter fra før Ønsker dere masse tillykke i ventetiden ❣️

 8. Trine Andersen

  Gratulerer så mye Jeg har akkurat fått vite at jeg skal bli bestemor til en gutt i dag Da har vi mye å glede oss til alle sammen. Lykke til videre

 9. Cecilie T

  Gratulerer med lille guttegull!
  Så koselig

 10. Da har du alt:-) Gratulerer!!

 11. Terese Braute Nybø

  Gratulerer så masse. Utrulig artig å følge deg. “Du er jo gal” På verdens beste måte da. Fantastisk. Kjekt å sjå at nokken kan være så fri. Det er godt å sjå. Masse lykke til med den lille huleboeren. ⚽️ Klem Terese

 12. Så stas med en liten gutt <3 Gratulerer så mye 🙂

 13. Dette var bare nydelig… jeg kunne ikke gutter… med tre tenåringsgutter i hus må jeg si jeg har lært mye … lykke til videre med den lille. Klem

 14. Blir bestemor for første gang på den tiden og det er nesten like spennende som og bli mor , Ok har begynt på babyteppe i hemmlighet