Oh BOY!

Ai ai ai, for en deilig dag a dere!

Solen skinner og jeg kjenner at gleden av å ha en gutt i magen bare blir større og større. Jeg har jo alltid ønsket meg en gutt. Så at denne familien skal få en lillebror var gledelig nyheter. Fredrik ble nesten litt rørt i går han, bløthjertet som han er.

Fjoråret var virkelig ikke mitt år, men 2018 byr foreløpig på mange gleder. Og det er ekstra koselig at dere som er som en del av familien min på mange måter gleder dere sammen med oss. Jeg er heldig som har dere! Man ser jo hvor mange gale følgere andre bloggere har… Ja, har et par jeg også, men det er ikke mange i forhold til hva de andre har.

I går bestilte vi hytta vår, og vi gleder stort til å komme i gang til våren. Det er nesten uvirkelig å tenke på at vi skal feire jul der med enda et familiemedlem om bare noen måneder.

Disse to frøknene gleder seg til lillebror kommer. Marikken foreslo at han kunne hete Sølvik. Hvor hun tar det fra lurer jeg på… Aldri hørt før. 

Jaja, guttemamma altså! Det blir kos det!

Da skal jeg jobbe litt og så skal Marikken og jeg møte besta på kafe i Asker.

Ha en super onsdag! Vi blogges senere i dag.

Klem så lenge!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

  1. Gledes stort til å se hytta å spesielt julepyntet Å spesielt til å “møte” junior i familien. Ha en toppers dag

  2. GRATULERER!!! Jeg VISSTE det! Hatt det på følelsen! Det er jeg som stemte for Alfred 😉

  3. Elisabeth

    Gratulerer jeg har 3 barn selv og sistemann var gutt, gjett om det var stas i heimen fare for at han blir ekstra bortskjemt. Han er nå 19 men forsett vesle gutt

  4. Haha Sølvik, herlig! Gode barn du har, blir spennende med en liten gutt også 🙂 Gratulerer så mye!