At det går ann å bli så sur…

Aloha!

Tipp topp torsdag! Fredde er straks på vei til Gol for å kjøre bil på isen og jeg er i grunn i møkkahumør i dag, men det går vel over… Sinnataggen Anine. Det må jo være disse hormonene… 🙂 Har jo egentlig ingen grunn til å være sur… Det er jo spinnvillt hva en gravidiet gjør med en. Ikke føler man seg attraktiv, man spiser masse man får dårlig samvittighet av, man griner av den minste ting, man kan bliiiiii så forbanna, kvalm, trøtt, sur og jævlig å leve med. Haha, og dette gjør vi frivillig!?! 🙂 Hvis Fredde og jeg kommer oss gjennom dette svangerskapet her så tror jeg vi er godt rustet for fremtiden. Han må jo spy av kona si snart? Greit med litt selvinnsikt folkens. Jeg er værtfall alt annet en sjarmis om dagen.

Jeg har sikret meg litt arbeid i å strikke et babyteppe til lille A. Det er jo så kos å strikke, spesielt nå! Svigermor må bare hjelpe meg i gang, er jo ganske blank på å strikke. Det er en ærlig sak det. Kan jo ikke være god i alt. 😉

Nei dere, jeg må ut av huset igjen. Har ikke ro i rompa! Jeg tenker som så at jeg må shoppe litt, tragen etter å gjøre om her hjemme bruser gjennom kroppen kjenner jeg. Og det er jo en gang slik at man må smi mens jernet er varmt! Eller hur?

Ta deg en bolle smil litt nå Anine!

Vi blogges snuppelurer!

Ha en finfin dag!

Klem fra pompen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Herlighet ! MÅ berre kommentere..! Eg er tante til den snuppa som er framsidepike her :-))) skjønne vesle vennen. Vart så overraska over å sjå eit kjent ansikt i innlegget:-) Lykke til med svangerskapet! Ikkje spøk å vere gift m ei gravid frue..
    Klem!

  2. Hei,
    for hva det er verdt ; bildet av deg på inlegget fra 2 februar viser ihvertfall en svært flott og attraktiv gravid Anine.:)
    Men er enig med deg i at hormonene som går bananas ikke er noe særlig.
    Ønsker deg en fin helg 😉