Følelsen av å mislykkes

Snakk om dag a folkens! Det er jaggu meg blå himmel og jeg kjenner at jeg får hjerter i øynene. 🙂

I dag skal jeg på Instagramkurs som min gode kollega Marianne holder, jeg trenger litt ny inpirasjon etter et år nede i undertasjen. Så når jeg så at Marianne skulle ha kurs denne uken meldte jeg meg likeså godt på med en gang. Det skal bli deilig med en dag med fine folk og masse inspirasjon! Å gjøre ting som gleder meg er vesentlig om dagen.

Det hender støtt og stadig at jeg får spørsmål om hva årsaken til at forrige år var som det var, og det er selvfølgelig ganske personlig. Og en del av det har jeg delt med dere og noe har jeg holdt for meg selv. Det er nå en gang slik at alle kan føle seg mislykket til tider, og jeg har vel i grunn følt det ganske lenge. I kjent stil så er jeg intet unntak, jeg er min største kritiker. Jeg setter høye krav til meg selv, og når jeg ikke synes jeg er bra nok blir jeg nedfor. Jeg har også høye krav til ekteskapet og har vel gått på den berømte feilen ved å prøve å endre partneren min for å få det bedre. Det har jeg heldigvis funnet av at ikke går, at jeg må endre meg selv. Men fjoråret var en kamp om å få ekteskapet til å overleve. Jeg forandret meg nok en del etter jeg mistet barnet i magen, til det negative dessverre.

Hvem har vel sagt at livet er en dans på roser? Det er korte perioder det er det gitt. Men oppi alt det vanskelige så ser jeg hvor tolerant, omsorgsfull og god Fredrik er. Han har sine sider han også selvfølgelig, men et hjerte av gull det har han.

Fokuset mitt er nå å finne tilbake til den hverdagsgleden jeg har nevnt tidligere og det å være litt snillere med meg selv. Og når det er tilbake vil vi få bedre alle sammen. Jeg vet jo inderlig godt at bak alle de “perfekte” fasadene så skjuler det seg en hel del. Men at man kan blendes av det perfekte og føle seg mislykket, ja kan skje selv den som er meget klar over at det er nettopp det, en fasade.

I dag er jeg takknemlig for sol, en dag med masse inspirasjon og at familien min er friske.

Hva er dere takknemlige for?

7 Comments

 1. Kjære der. Håper for alt i verden dere finner tilbake til det dere trenger. Å unner dere virkelig en fin tid fremover med den lille å resten av familien. Det er så godt å se at dere som blogger også har et “normalt” liv. Det er alltid oppturer og nedturer. Det å forandre en mann tror jeg er den største jobb på jord. Ditekte uåverkommelig. Men det er bare å vær deg selv. Han har valgt deg en gang. Å det enkleste er å bare varte de litt opp med go mat å diverse La de ha disse bilgreiene for hvis ikke klikker de har jeg lært meg Å som du sier, har du det bra med deg selv blir alt bedre. Ønsker dere all hell og lykke.

 2. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Takk for at du deler! Jeg heier på deg, og joiner deg i jakten på hverdagsgleder ❤️

 3. Tror nok du setter ord på det mange går rundt og føler på, undertegnede inkludert.

 4. Alle har vi opp og nedturer, jeg tror det er lurt som du gjør her, finn noen gleder hver dag. Vi gjør det på jobben etter et godt salgskurs vi var på gjennom Improvement group. Tre gleder hver dag Å endre andre er vanskelig, å gå i seg selv er nok riktig vei å gå. Dere er herlige alle fire (snart fem) og jeg digger bloggen og instagram innleggene dine! Ønsker dere alt godt og gleder meg å følge dere videre

 5. Kathrine

  Jeg har hatt det akkurat som du. Mistet det som skulle blitt tredjemann i uke 13 i 2016, og gikk på en solid smell etterpå. Smellen kom 2017, og gikk hardt ut over parforholdet. Så alt du skriver om høres veldig kjent ut. Heldigvis skinner sola alltid bak skyene

 6. Hei, kjære Anine!
  Et flott innlegg med masse sannhet og ærlighet. Du er tøff som tørr å dele av deg selv, det står det respekt av<3

  Klem fra meg

 7. Hatten av for de av dere bloggere som viser noe mer enn en perfekt fasade. Dere har så mye mer troverdighet. Respekt for åpenheten din. Ønsker deg og Fredde alt godt ❤

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *