SOLSKINNSDAG

God kveld kjære lesere.

Denne dagen den ble så fin den! Og jeg som satt i morges å vegret meg over å publisere innlegget hvor jeg skrev om å føle meg mislykket. Det er ingen sak å være åpen ovenfor dere, for dere er så varme og fine. Noe jeg virkelig setter stor pris på.

I dag har jeg vært sammen med en fin gjeng på Instagramkurs i Oslo. Jeg skal være litt mer strukturet på Instagram fremover, for jeg synes jo det er veldig gøy å jobbe med sosiale medier. Følger dere meg ikke på Instagram allerede så gjør gjerne det, søk opp villavonkrogh. Blir SÅ glad for alle nye følgere jeg får!

Etter kurset i dag tok jeg med Emmagull på en liten solskinnstur her på Konglungen. Det er en vakker plass vi bor på, det er sikkert og visst! Og gå turer her gir en ro og glede, spesielt når jeg får litt kvalitetstid med gullet mitt.

Et hjerte av snø! Var det ikke fint?

Er ikke mye som slår en vakker vinterdag som denne. Magisk er det!

Vil dere lese innlegget fra i morges så finner dere det HER.

Ha en riktig så fin tirsdagskveld, så blogges vi morgen.

Mosekoseklem fra Anine

2 Comments

  1. Flott det forrige innlegget ditt. Det er vel sånn mange av oss har det innimellom. Føler seg mislykket, ikke strekker til og det ene tar det andre. Irriterer seg over gubben osv. Men når jeg får tenkt meg godt om , så kommer jeg hver gang til at jeg/vi (mannen min og jeg) har det ganske så bra. Jeg må bare senke skuldrene og få tilbake gnisten som blir borte når jeg får negative tanker. Og da blir tilværelsen min så mye bedre Jeg må nok bli flinkere å tenke på meg selv innimellom som deg Lykketil til Dere 2 Klem

  2. Du er så bra som tør å være ærlig og vise at bak alt det perfekte så er det også vanlige mennesker. Sånn er vel livet!opp og nedturer..verste som er å sammenligne seg selv med andre…Du er ekte og sann. Takk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *