Møbler og fargevalg til hytta

God søndag godtfolk!

Da var Marit i mål, så da fikk jeg satt meg ned med bloggen og kaffekoppen. Den dama altså!!! Er det rart vi elsker henne? Nei!

I helgen har vi jobbet med fargevalg til hytta, og det er jo ikke bare bare. En vi jo ikke gjøre feil… Men jeg tror vi har landet på farge til både vegger, lister, dører og kjøkken.

Vi har bestilt et par av disse stolene i en rustrød farge, og sofaene er i en lys gråtone. Lurer faktisk på om det er samme som er vist på modulsofaen under her. Har også kjøpt to store eikebord som dere ser sammen med sofaen, alt fra Slettvoll. Bildene er også fra Slettvoll.

Innvendig gerikter og dører blir malt i en varm gråtone, DISKRET. Kjøkkeninnredning blir i TIMIAN, veggene, taket og lister blir samme som Marianne og Snorre har som er SKUMRING fra Tyrilin. Ytterdør blir et par nyanser lysere enn kjøkkeninnredningen, med andre ord grønn.

Tegningene på hytta har vi jobbet med på egenhånd i 1 år, så har vi fått litt avluttende hjelp av Fristed Arkitekter. Vi er superfornøyde og gleder oss STORT til å ta fatt på hyttedrømmen til våren. Det blir en romslig hytte med plass til alle! Vil dere se plantegninger? Trykk HER.

Nå skal det bakes suksessterte og et par hunder skal få løpe fra seg ute med Fredde von Krogh.

Ha en strålende søndag! Og dere, følg meg gjerne på Instagram, villavonkrogh. 🙂

Klem Anine

5 Comments

 1. Så gøy å innrede ny hytte

 2. Adresse hjem

  Flotte inspirasjonsbilder du har vist i helgen, tradisjonelt og moderne på samme tid! Blir spennende å følge deres hytteprosjekt, lekre fargevalg her også!:-)

 3. Anne-Mette

  Hei,
  Nydelig alt sammen.
  Har den sofa selv og den er bare supergod å sitte i. Lykke til videre med den flotte hytten.

 4. Gleder meg til invitasjon. Nå får vi jo barn omtrent likt, så da er vi automatisk bestisser. Jeg er bestiss med de med stor, fin hytte i allefall. Verre for deg :——) Hilsen løse møbler i Hokksund.

 5. Ser helt fantastisk ut!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *