Et hint av VÅR

God morgen folkens!

Sov lenge i dag jeg, deilig! Så nå er det kaffekos og blogg før jeg må ut på jobb en liten tur. Malla Marikken er skikkelig forkjøla og har høy feber, så får prøve å være hjemme det jeg kan i dag.

I morgen er det duket for Gullfjæren interiør awards som mine kollegaer Marianne og Franciska arrangerer. En hel dag med masse inspirasjon med fine folk! Jeg gleder meg stort! Villa von Krogh er også i finalen i kategori Årets klassiske bolig sammen med tre andre dyktige damer. Vil dere se hvilke de har jeg lagt ut link til de på Instagram/villavonkrogh.

Og vips så var det mars allerede også. Ikke mye som minner om vår ute, men inne så har det rosa fått lov til å komme frem igjen. Kom over denne nydelige muggen i rosa her forleden og den skrek TA MEG MED HJEM, så slik ble det. Er den ikke fin?

Ønsker dere alle en FIN fredag!

Klem Anine

2 Comments

  1. Hvor har du kjøpt den muggen? 🙂 den var bærre lekker

    1. villavonkrogh

      Bolina

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *