Timene i uvisshet

Hei dere.

Det har vært stille fra meg noen dager. Jeg var på ordiner ultralyd på sykehuset på mandag kveld hvor jeg fikk beskjed om en vannansamling bak i hodet hos lillebror og at jeg måtte videre til undersøkelse på Rikshospitalet. Som dere skjønner har det vært noen timer med redsel for å miste lille gutten vår. Jeg er helt utmattet faktisk.

Fredrik og jeg har nettopp kommet fra Riksen nå, og det meste så fint ut. Takk og lov. Lille A har en cyste, men utifra vekst og diverse andre ting som ser bra ut har jeg bestemt å ikke utføre en fostervannsprøve da jeg ikke tar sjansen på å miste han. Så nå krysser vi alt vi har for at det kommer en frisk og nydelig gutt til sommeren.

Endelig kan jeg puste igjen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 Comments

 1. Huff, stakkars dere.. jeg vet alt om graviditet i uvissheten. Men stol på deg selv, følg hjertet ditt. Det lært jeg meg når jeg gikk sånn. Alva kom ut bare 4 uker for tidlig og 1400 g. De vet fortsatt ikke hvorfor hun ikke er større. Ennå prinsessa mi liten<3 men full av liv og rampestreker. Men om du trenger en å snakke med som har erfaring med det du nå er gjennom er jeg her, bare ta kontakt<3 Fredrik vet hvem jeg er, så jeg er ikke en fremmed. God styrke klem

 2. Uff Så Ubehagelig Håper Alt Er Bra Med Deg Og Lille Gull Tenker På Deg Og De Andre i Familien

 3. Alt dere må i gjennom… Ønsker lille A alt godt.

 4. Huff kan tenke meg dette tærer på dere. Synes dere har fått dosen deres nå. Ber for at lille Alfred? er sunn og frisk ❤ Men fikk du ikke tilbud om harmony testen? Trodde den var lovlig i Norge nå? Er bare en blodprøve som kan avdekke det samme som en fostervannsprøve. Helt uten risiko for fosteret.Tenker på dere!

 5. ❤️

 6. ❤️

 7. Så vondt å høre…Ønsker dere alt godt!

 8. Ønskjer alt godt til dokke ❤

 9. Tenker på dere <3 ei vennninne av meg fikk beskjed om at barnet hadde en cyste i hodet, men ut kom det en frisk fin gutt som er tidlig ute med alt!

 10. Uff, man blir slått ut av slike beskjeder. Håper dere får kost dere resten av svangerskapet og at det kommer en frisk og fin gutt til terminen ❤️

 11. Ønsker dere alt godt❤️Har vært gjennom liknende, og uvissheten er grusom, men dette kommer til og gå bra!
  Klem til min favorittblogger

 12. Godt å høre at det endte godt. Håper dere slipper flere bekymringer. Dere har virkelig fått mere enn deres dose. ❤️ Lykke til videre i svangerskapet. Koselig å få følge dere på veien. ❤️ Ps: du ser smashing ut, lukk ørene for magepolitiet.

 13. så glad for å høre at det ser tross alt ut som alt er fint med prinsen<3 Gleder meg til å møte ham når han kommer i sommer <3 god klemmeting

 14. Jeg har også erfart hvor redd man blir når man får beskjed om at noe må undersøkes videre på Rikshospitalet. Håper og tenker at den lille supermannen i magen din er sterk, sunn og frisk <3