Til salgs!

Hallois!

Om jeg er glad for at det er en uke igjen til ferie? JAAA! Altså, enda mer snø. Hva gir du meg!

I går ryddet jeg litt på lageret og jeg tenkte jeg skulle få solgt denne fine benken min fra Anouska nå som jeg har kjøpt en ny puff. Må hentes i Asker sentrum, pris kr 3000,- Så bare mail meg om den er av interesse på interiorglede@gmail.com

.

Da skal jeg få en skrikerunge i barnehagen og en flink skolejente på skolen, så vi blogges siden.

Ha en nydelig fredag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

 1. Hei Anine.
  Jeg har kjempe lyst til å kjøpe den grønne klokka du har i stua, så vist du noen gang skal selge den så MÅ du spørre meg først, jeg har siklet på den i snart 2 år nå, men finner aldri noe tilsvarende! Har også vært inne på tanken å lage en selv, men tror ikke jeg får til det Du skrev for veldig lenge siden at den var kjøpt på en interiør butikk i Lillestrøm som har lagt ned! Jeg bor i nærheten av Lillestrøm, du vet ikke om noen andre som kan ha den, eller som skaffer den. Mvh Linda

  1. villavonkrogh

   Hei Linda. Ja, den er fin den. 🙂 Jeg vurderer å selge den, men får ikke helt med Fredde. Skal snakke med han jeg. Vet ikke om de hadde fler faktisk, de hadde jo noe som de kun fikk inn en av de på Zanz.

   1. Linn Kristin

    Hei. Kan jeg spørre hvilken farge du har på veggen vak benken? Har tilsvarende hall som deg og ser meg om etter en slik farge du har.

   2. villavonkrogh

    Det er Minty Breeze

   3. Spørs om det kun var noe dem på zanz skaffet, jeg har googlet å Google å vært i så mange butikker å sett etter tilsvarende. Får håpe han lar seg overtale da 😉 Si vertfall ifra 🙂