Pupper, puter og pjusk Fredde!

Woop woop godtfolk!

Har dere hatt en fin helg? Vi har ikke gjort så mye siden Fredde har vært dårlig. men fikk lurt han med ut på middag i går etter jeg fikk dyttet i han en migrenetablett. Dog ikke på kongeskipet Norge, men på Hanami. Min favoritt! Fredrik hevder han var syk, men det var vel den runden på byen på torsdag som knekken på han. 🙂 Hva er det med menn? De er så plinger… Værtfall mine, dvs pappa og Fredde.

I dag skal vi pakke til ferie og få besøk av litt familie. Koselig! Eller… Er det virkelig så koselig å prøve bikinier og klær som ikke passer lenger? Puppene detter vel ut av overdelene og magen får ikke plass i en eneste kjole. Spørs om ikke mor må handle bittelitt. Noen som har noen sted å anbefale for mammaklær?

Jeg har forresten fått inn noen dødslekre puter og en ny puff dere skal få se litt senere i dag, puffen er i samme stoff og farge som den nye sofaen jeg har bestilt. Weeee! Candy!!! Spørs om ikke Fredde får helt hetta av det feminine jeg skal dra inn i Villa von Krogh nå. Jaja, jeg har da litt å gå på…

Da er det vel tid for å lage litt frokost til folket. Null husmorpoeng til mor som hverken har handlet egg, bacon, melk eller brød. Men god middag, det blir det! 😉 Og kaffe. Kaffe har jeg alltid koll på. (har faktisk ikke det, tro det eller ei)

Ønkser dere en super søndag alle sammen! Gjør noe koselig for en eller fler du er glad i, det føles alltid like hyggelig!

Sjokkidorrisei! Blogges om litt.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Emma Sofie

    Hei mamma ly❤️❤️❤️♥️du er bare best❤️❤️♥️