Countdown!

Rock’n roll dere!

Vi teller ned dager til ferie, juhu! Passer i grunn dårligere enn dårligst at vi er i dårlig form hele tre av fire, men det shotes både ingefær og hvile det gjør vi mellom slagene. Ferie blir det uansett.

Putene jeg skulle vise dere har ikke fått noe innmat enda, så derfor er ikke de kommet på le blog enda. Si meg, hvor får jeg kjøpt 45×45 innerputer? Og jeg som trodde jeg kunne puter… 🙂 Tydeligvis ikke!

Hvis noen lurer er det Harmony of the Seas vi skal reise med. Vi skal innom Haiti, Jamaica og Mexico før turen går tilbake til Fort Lauderdale. Deretter skal vi nyte noen rolige dager på Key West. DIGG!

Det er i grunn takket være mine gode venner Marie og Olav sin ihjel snapping fra varmere strøk i januar som fikk mor til å bestille ferie. Så takk til dere! 😉 Skal snappes tilbake, gjett om!

Nå skal jeg varme opp litt deilig hjemmelaget tomatsuppe som er hentet opp fra fryseren. Oppskrift finner dere HER.

Tips mot sår hals og forkjølelse taes godt imot forresten!

Ha en fin tirsdag videre.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

 1. Varmt vann med sitron
  te med honning
  supper
  ofte når vi er syke og kanskje litt feber så mangler vi appetitt…..og får i oss for lite næring og for lite salter som vi trenger-hvis vi svetter eller event kutter ned på mat
  Rett i koppen supper eller hva med chicken noodle soup?
  Eg lager en alvorlig easy peasy en
  Suppe på ca 7 til 10 min spørs litt om du velger rå kylling eller salatkylling.
  Salatkyllingen trenger null koking den bare tilsettes etter nudlene er ferdig og buljongen.

  Til alle dere tenker eg en 5 pakker med nudler og kanskje 2 pakker med salatkylling, du smaker til hvor mye buljong du trenger og hvor mye væske du vil ha. Eg bruker grønsaks buljong,men kan sikkert bruke kylling buljong.
  Eg brekker nudlene, koker dem, tilsetter buljong og salatkyllingen og lar det bare varmes opp
  Bruker du rå kulling kokes denne for seg selv først , hell av vannet. Lag nudlene tilsette buljongen ( ikkje den smaken i pakkene, de kaster eg ) og så tilsetter du kyllingen

  Bon appetit og god bedring

 2. Jeg kjøpte innerputer i str 45×45 på Kremmerhuset 🙂

 3. Heisann- Skeidar har (hadde iallefall) 45×45 puter med dunfyll 🙂
  God ferie

 4. H&M home har innerputer i 45×45. Det er store og fine puter du lett kan forme selv også

 5. Heldige dere som skal på ferie snart 🙂 Vi har reist med Harmony og det er ett helt fantastisk skip! Vi har tidligere også reist samme rute som dere skal, også helt fantastisk – karibien er rett og slett herlig! Vi reiste også ut fra Fort Lauderdale en gang, flott by. Key West er sjarmerende, vi hadde bare en dagstur nedover, angrer på at gi ikke fikk utforsket mere der nede. Kan jeg spørre om hvor dere bor i Key West?
  Masse god bedring til dere, måtte dere bli friske til den store reisen!

  1. villavonkrogh

   Hei. Vi skal bo på et hotell som heter Mararitaville. Blir sikkert bra. Nå skal vi bare nyte!

 6. Solhatt tinktur naf fra apotek kan hjelpe.Men er kanskje best i begynnelsen når man kjenner at noe er på gang 🙂 Dråpene kan taes av gravide men ikke for barn under 12 år. “Solhatt har en uspesifikk immunstimulerende effekt, som forsterker kroppens eget forsvar mot infeksjoner. Solhattinktur dråper NAF er en tinktur av rot fra smalbladet solhatt og blek solhatt”.
  Ønsker dere en super ferie !