Celebert besøk i Villa von Krogh i morgen!

Hei dere!

For en nydelig dag det har vært! Sol gjør en glad, eller hva?

Denne fredagen løp litt fra meg den, men har fått både jobbet, vasket hus, spist lunsj med en venninne, fortsatt på mitt store ryddeprosjekt og lagd denne deilige chevresalaten til middag. Det vil at mor nettopp har plassert bakenden i stolen på kjøkkenet og kjenner at hun er smule sliten.

Apropo sliten… Vi har lenge slitt med at Marikken kommer inn til oss om natta, det vil si siden august 2016, og det er sånn ca hver eneste natt. Det er fryktelig slitsomt både for oss og henne, og med lille Alfred på vei ser jeg ingen andre utveier enn å få litt hjelp. I morgen kommer Karin, også kjent som sovekarin for å hjelpe oss litt. Jeg mailet henne i dag med situasjonen vår og hun foreslo å komme allerede i morgen. Fantastisk! Jeg er ganske så spent. Søsteren min var hos henne med sin yngte for noen år siden og etter seks netter sov Jenny på rommet sitt.

Oppdatering fra besøket kommer for de som ønsker det. Jeg vet hun tar rådgiving over telefon også for de som bor langt unna. Spennende! Kanskje vi skal få et par måneder i fred nå. 🙂 Det hadde vært noe det.

Og dere, hvis dere vil spise noe godt i helgen kan jeg anbefale dere å prøve denne deilige salaten, oppskriften min finner dere HER.

Da ønsker jeg dere en flott helg, så blogges vi igjen i morgen.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

  1. Det gjorde storesøster her til lillebror kom. Då var det brått slutt. Lillebror som forblir kun lillebror derimot, har gjort det si mars 2014 med nokre få unntak her og der. Håpe du har litt tips etter besøket.

    1. villavonkrogh

      Det håper jeg også. Vil nok tro at hun gjør forskjellig fra barn til barn, men det er absolutt noen tips jeg skal dele. 🙂 Det er forferdelig slitsomt å ha det slik. Dere har holdt på lenge! Uffamei. Keep you posted. Ha en fin helg.

  2. Høres så kjent ut så tips er hjertelig velkommen! Her har snuppa kommet inn siden hun kunne, hun er nå 5 år. Det ser ut til å løsne nå, men vet jo aldri. Tørr liksom ikke håpe at det er over. Løsningen her var at hun fikk som premie at hun og jeg skulle sove sammen på gjesterommet når hun hadde klart å sove fem netter i egen seng. Klistremerker, gaver ol funket ikke, men «jentekveld», det funket. Spennende hva sovekarin kommer med av råd. De skulle jeg virkelig ha hørt! Lykke til i morgen

  3. Nydelig salat, som jeg laget i går. Takk! Mvh Hege.