Når barnet ikke sover i egen seng

God morgen!

Guess what! Hun godeste Marikken sover enda, i sin egen seng! Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne i morges da jeg våknet og hun ikke lå ved siden av meg. Ble hun skremt av at sovekarin skal komme hit i dag mon tro? 🙂 Som jeg nevnte i går har hun kommet inn til oss så og si hver natt siden august 2016 og med lillebror på vei har jeg tilkalt en ekspert som kommer hit i dag.

Disse frøknene her de er bestevenner og Marikken ser veldig opp til sin tre år eldre kusine Jenny. Flaks for meg at Jenny har vært hos sovekarin hun også, da er det litt mindre skummelt.

Før vi får besøk skal Emma og jeg på en liten handletur til blant annet Woolland på Lilleaker og Sandvika Storsenter, disse frøknene vokser så altfor fort ut av klærne sine! De er forsovidt ikke alene om det… 🙂 #preggis

Hva er deres lørdagsplaner?

Jeg skal dele tipsene Karin kommer med senere. Det blir spennende!

Ha en fin lørdag dere, så sees vi etterpå!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *