En liten makeover…

God søndag dere!

Nå er det fler som er spente på om vi fikk noen gode tips av sovekarin i går. Det fikk vi! Blogginnlegg om det kommer senere i dag. Kan røpe at det har vært vellykket så langt! 🙂

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra hallen etter den ble malt. Vi er superfornøyde med fargen som er samme som vi har på kjøkkenet, nemlig CASHMERE.

Jeg har kjøpt noen glassvaser hos Bolina som jeg har hengt på veggen. Har forsøkt meg på både ecalyptus og fjær i de, men har ikke helt funnet det jeg vil ha. Forslag? Er ikke noe særlig å ha ekte blomster for da må de vaskes støtt og stadig. Lykten og putene er fra Lama, i butikk nå. Puffen er kjøpt hos Sofacompany.

Hva ville dere hatt i vasene?

.

Det er lov å si at man er fornøyd selv! 🙂 Jeg elsker hallen vår nå! Mye lunere enn hva den var.

Disse to jentene mine lagde brownies helt fra bunnen av mens mor tok bilder i hallen, så nå lukter det nydelig her jeg sitter. Kaffe og brownies på gang med andre ord! Og så får vi besøk av mormor og morfar. En helt vanlig og koselig søndag i Villa von Krogh.

Ha en fin dag dere også! Vi blogges om litt!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Cecilie T

  Ble veldig lekkert! 🙂
  Hva med luftplanter? De kan tas ut og vannes utenfor vasen
  https://www.plantasjen.no/den-nya-trenden-heng-opp-flotte-luftplanter

 2. Tror jeg ville prøvd med strå i vasene 🙂 Nydelig farge på veggen btw 🙂

 3. Vasene er veldig dekorative uten noe i og! «Enkle er ofte det beste» 😉

 4. Fjær!!

 5. Lekkert! Jeg ser for meg at det kunne blitt fint med krystallstener

 6. Sand og skjell nå til sommeren. Kongler til høsten 🙂