Genial vekkeklokke til barna

Hei dere!

Har starten på uken på vært fin? Jeg har vært sengeliggende helt frem til 13.30 i dag med en nakke som ikke har vært på lag. En liten time hos kiropraktor gjorde susen, så nå kan jeg værtfall gjøre bittelitt. Fryktelig kjedelig å kaste bort tiden i sengen…

Marikken har jaggu meg sovet i sengen sin hele tre netter på rad nå, det er jeg jo fantastisk! Vi har kjøpt denne søte vekkeklokken som lyser nederst når det er natt og øverst når vi har satt på vekking fra klokken 7.00. Natt til i går våknet hun og så at den lyste natt fremdeles og la seg til å sove igjen. Klokken er kjøpt hos Sprell. Verdt å teste ut om dere har en liten en som oss. 🙂

Ellers går ukene unna i en fei og jeg er snart inne i uke 25 av svangerskapet. Jeg er veldig klar for å bli ferdig med de resterende ukene og få hilse på lillegull. Som dere vet er ikke jeg så himla glad i å gå gravid, men det å få en liten baby til er jo ren lykke. Som jeg skal kose meg med lillebror i permisjonen!

Vi blogges igjen i morgen dere! Ha en fin kveld videre og nyt en god natts søvn.

Klem Anine

2 Comments

  1. Den klokka er god å ha!! Brukte den på minsten (nå 9år) da vi ble sprø av å starte dagen i femtida. Gikk med noen dager i starten til å venne ham til den men den var i bruk frem til han var stor nok til å forstå forskjellen påfør og etter 07 på vanlig klokke. Anbefales!

  2. Fantastisk klokke som hjelper for både store og små for en god nattesøvn. Vi tok den i bruk fra gutten var 1 1/2 år og brukte den frem til han nesten fylte 6 år. Den er rett og slett magisk. Vi tok den også med overalt for å ikke ødelegge den gode rytmen når vi var borte på overnatting. Lykke til videre med bruken. Fungerer også topp som nattlys for de minst.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *