Best i alt

Heisann dere!

Tidlig oppe her i dag. 🙂

Jeg kom til å tenke på et bilde jeg la ut på Instagram her forleden som gjorde at jeg mistet en god del følgere. Nå er det jo slik at man mister noen på veien, det er helt vanlig. Men etter jeg postet dette bildet merket jeg at jeg mistet en god del mer enn “normalt”. Så undrer jeg på hvorfor. Det er jo et helt vanlig bilde fra ferien vår.

Blir folk provosert fordi jeg er fornøyd med meg selv? Ikke det at jeg nødvendigvis er det om dagen, men det kan jo se slik ut fra utsiden. Jeg er hverken fornøyd eller misfornøyd om dere skjønner, jeg er gravid og tar det for det det er.

Gjennom oppveksten min så slet jeg noe fryktelig med dårlig selvtillit. Jeg hadde en hel haug av komplekser, spesielt at jeg hadde små pupper. Selv da uten disse sosiale mediene, den gang var det Baywatch som surret på skjermen og plakater av Pamela hang på kjæresten sitt promperom. Ikke var jeg spesielt god på skolen heller, men jeg danset. Og jeg var ganske flink, men akkurat ikke god nok for landslaget. Jeg var da 18 år, kom ikke inn på landslaget, fikk en knekk, opererte puppene og begynte livet som partyprinsesse. For noen slitsomme og usikre år.

Nå 18 år senere så har jeg det så bra som jeg aldri har hatt det før. Jeg er fornøyd med meg selv, jeg er god på mitt og dårlig på mye.

Min store skrekk er at barn mine skal vokse opp å tro de må være best i alt. For det er ikke et uvanlig fenomen blant unge eller voksne for den sakens skyld å skulle være være penest, tjene mest, være tynnest, trene 7 dager i uka, ha den perfekte familien, toppkarakterer osv. Hallo i luken! Det må da være helt forferdelig å jage etter det “perfekte”. Nei, takke meg til å være god i litt, passe pen og trygg på meg selv.

Så når jeg da mister rundt 60 følgere etter ha publisert dette bilde her hvor jeg er gravid, litt solbrent og ser helt normal ut lurer jeg på hvorfor. Jeg skjønner det bare ikke… Også et bilde jeg ikke er spesielt fornøyd med selv engang.

Så folkens, vær fornøyde med dere selv og det dere er gode på. Det lever værtfall denne kråka her etter. 🙂 Ingen er best i alt.

Nå våkner snart resten av gjengen, så jeg hopper kjapt i dusjen!

Vi blogges!!!

Klem fra meg

13 Comments

 1. Ekkje mykje vett eller selvsikkerhet i folk som velger å ikkje følge deg etter det bildet hvid nå det er årsaka. Herregud ass.. Take a chillpill folks. Misunnla much?

 2. Godt å høre at du trives med den du er nåKan umulig være pga dette bildet de slutter å følge deg, dette var jo bare et flott feriebildeØnsker folk slutter å stresse med alt som egentlig ikke er så viktig likevelØnsker deg alt godt, og lykke til med lillegutten

 3. Hei
  Jeg syns du er så utrolig flott, har lenge hatt lyst til og spørre hvem hudpleie produkter du bruker? Så nå spør jeg

 4. Jeg synes du er flott , modig og virkelig en stor inspirasjon ! Alle skulle hatt en liten Anine i seg , heier på deg! Hilsen en fast følger i mange år:)

 5. Hei Anine
  Tror ikke du må ta det personlig ang bilde. Bilde er jo helt topp, du er nydelig og bilde viser utstråling.
  Følgere forsvinner stadig vekk i disse algoritme timene på Instagram. Jeg har mistet følgere i laaaaang tid. Det kommer hele tiden nye men det forsvinner like mange.
  Vær den du er noe som er det viktigste. Følgere kommer og går Kan ikke gjøra noe med det
  God Tirsdag

 6. Da hadde ikke jeg skjønt noe heller! Et helt normalt feriebilde. ( Nå er du jo langt over passe pen, da )

 7. Du er superduperflott, og bildet er likeså flott. Som flere skriver så kan ikke bildet være grunnen til at du mistet følgere, jeg kan heller ikke forstå at de er borte for alltid. Noen hopper på turen -og andre faller av. Jeg må innrømme at jeg er en vinglepetrine selv, følger blogger/instagramkontoer i en periode, og så gjør jeg det ikke i en lang periode. Altså interesseavhengig av brukeren selv, selve bloggeren har jo selvfølgelig ikke gjort noe galt. I perioder er jeg babytemainteressert, så blir jeg mettet og fyker over til mote/skjønnhet. Så blir jeg mettet av det og stikker over til hus og interiør, og slik går runddansen. Det er jo ikke personlig ment til bloggeren, men mitt vimsevamsetull fra en ende til en annen. Kanskje det er noe sånt som kan ha skjedd i dette tilfellet her? Du får i hvertfall ikke tvile på deg selv, du kunne ikke gjort noe annerledes. Du er gull, og ei kjempeflink dame, både i jobb og privat, slik jeg føler det.
  Vær stolt av deg selv, for en deilig følelse det er å endelig kunne kjenne på det etter år med usikkerhet. Det ER godt å bli eldre, og klokere.
  HEIA ANINE!

 8. Skjønner meg virkelig ikke på folk…? Kjør på meg bikinibilde neste. Du er helt rå Anine!!

 9. Har forstått det slik at Instagram rydder opp i falske profiler innimellom, garantert derfor du har mistet følgere. Skal nok mye verre ytringer og bilder til for at folk får seg til å unfollow på instagram.

 10. Man må huske at bak hver eneste person så ligger et sett av utfordringer – utfordringer som man ikke vet noe om og som påvirker hver enkelt person i ulik grad. Noen lett, andre veldig mye. Jeg vet ikke om jeg følger deg på Insta, men jeg følger deg på Fb. For min del, så er jeg i en langvarig fase hvor jeg ikke greier å godta at jeg ikke kan få mer enn ett barn. Så for meg, å se noen gravid eller for eksempel slik som det er for deg at du er så heldig at du nå får ditt tredje, når jeg “bare” har ett, kan være nok til at jeg blir fullstendig knust. Så for å skåne meg selv, så er det lett å “unfollow” noen for å unngå å bli påminnet det som på mange måter knuser mitt liv. Så at noen følger eller ikke-følger, kan være et sett av tilfeldigheter som man ikke vet eller kan vite noe om – og som ofte kan være laaaangt fra å være basert på misunnelse, selvsikkerhet, fornøydhet hos den man følger, ytringer eller andre “ikke-positive”/positive egenskaper hos seg selv eller andre 🙂

 11. Fantastisk flott innlegg og at du forteller dette. Du er til inspirasjon for andre. Det er tøft i samfunnet i dag hvor alle skal være perfekte mødre, koner osv. Du er rå ❤️

 12. Jeg synes det var et fint bilde, jeg. Du er gravid, vakker og du gløder. Du ser tilfreds ut 🙂
  Fint innlegg, viktig tema.
  Liker bloggen din veldig godt! Variert og med mye interiør, som jeg liker og som du er veldig god på!
  Finfin tirsdagskveld til deg 🙂

 13. Ann-Kristin brunvoll

  Hæ virkelig rett nok så er jeg amatør på Instagram og ikke den mest ivrige på å legge ut bilder der men husker bildet av deg og tenkte heldige hun som er i varmere strøk ❤️☀️ Hev deg over det der .. du kjenner dem ikke .. fortsett å vær deg selv og nyt livet .. du har helt rett i at godt nok e faktisk det beste ❤️ lykke til videre i graviditeten en spennende tid dette Go klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *