Hverdagsgleder

For en deilig dag dere! Snøen smelter sakte men sikkert og hestehoven har begynt å titte frem. Vårtegn gjør en jo bare GLAD!

Og tusen takk for tilbakemeldinger på forrige innlegg, alltid hyggelig å høre fra dere. Det setter jeg stor pris på! Det er jo ikke alltid en får kommentarer lenger, så det er ekstra koselig når dere sier pip. 🙂

I dag har jeg hatt noen møter, spist lunsj på favoritt kafeen min og hentet noen vårjakker til Emma og meg hos Woolland. En rolig og fin dag slik som jeg liker de.

Ellers går dagene til å komme inn i litt nye rutiner. Emma har jo begynt på ny skole og  jeg forsøker å senke skuldrene litt og ikke gjennomføre alt jeg har lyst til. For det går dessverre ikke lenger, guri land så sliten man kan bli av typ ingenting! Så det er bare å lytte til kroppen og la den hvile når den trenger det.

Hverdagsgleder i dag har vært å se hestehov, nye vakre blomster på bordet, en glad Emma og sol. Hva har vært deres hverdagsgleder i dag?

Ha en fin kveld så sees vi igjen i morgen.

Klem Anine

1 Comment

  1. Takk for viktig påminnelse i forrige innlegg, i sjeldent holder jeg på å slite meg ut for å få alt “perfekt”… god jobb, lykkelige, velstelte og flinke barn, flawless hus, pent ytre…..huff, burde være mer hakuna matata. Note to self. Og i morgen tar jeg lunch på kafe, nei takk til oversaltet kjedelig kantinemat hvorfor har Emma startet på ny skole? Hvor mange fritidsaktiviteter er vanlig blant barn i Asker? Vennlig hilsen Sørlandsfrue

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *