Dette gravide livet…

God aften god aften!

Da har denne kråka hoppet til køys, trøtt i trynet og klar for å legges på lading snart. I morgen skal jeg til legen, så får vi så korleis det går.

Ellers så går det strålende, sånn bortsett fra de siste dagene. Jeg har fått gjort masse, snøen er snart borte, jeg planlegger bursdag for Pippilotta som snart fyller 4 og jeg snikshopper babyklær til Alfred. Ja, for han jeg er gift med synes alt sånt babystæsj er så unødvendig. Hvilken planet er han på egentlig? Det lurer jeg på noen ganger… 🙂

Flatterende gjesp fra senga der dere! Nice. 

Da gjenstår i grunn bare å vaske dette ansiktsfjeset og pusse tennene. Vi sees igjen plutselig!

Over og ut! Ha en strålende kveld dere.

Nattinatt fra Anine

3 Comments

 1. Kathrine Aune Strand

  Sov godt vakre La verden hvile til i morgen ☺️☺️

 2. Annette Lund

  Da er vi to….som snikhandler babyting/klær 😉

  1. villavonkrogh

   Klær må de jo ha. 🙂 Koselig da! Fant mye fint på Polern, godt tips.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *