For noen dager…

Hei dere!

Et lite livstegn fra meg… De siste dagene har vært så som så. Jeg har hatt en del vondt i magen og mye blødninger, Marikken kastet opp natt til mandag sånn ca all over the place og Emma har også vært skrall. Og det selvfølgelig med en Fredde som har vært i Spania frem til i går. Så jeg har i grunn ikke fungert noe særlig. Toppen av kaka har vært disse hundene som må luftes, herremin. Nei, for noen dager. Nå er jeg så sliten som jeg ikke kan huske jeg har vært før, men jeg må få unna ukas jobb som jeg henger etter med.

Er sikker på at resten av uka blir SÅ mye bedre. 🙂

Yes folkens! Da er det bare å få litt kaffi på termosen og kjøre en liten svipptur til Hokksund. Jadda, Proaktiv eiendomsmegling selger der og de!

Håper dere har hatt noen bedre dager enn meg, skal ikke så mye til si! 🙂 Nyt dagen. Så kommer jeg sterkere tilbake…

Stooor klem fra meg

7 Comments

 1. Vær forsiktig og ta vare på deg selv og bebisen Liker ikke at du har blødninger Klem

 2. Enda godt du har au pair så du får litt hjelp.
  God bedring.

  1. villavonkrogh

   Takk. Vi har ikke au pair forøverig.

  2. Merkelig kommentar

 3. Ta vare på deg selv nå og ro ned. Har du blødninger og smerter bør du ihverfall ta hensyn❤Ikke å anbefale for tidlig fødsel og flere uker på sykehus. Kanskje du trenger en sykemelding. Uansett håper resten av uken blur bedre for dere alle❤

  1. villavonkrogh

   Takk Elin. Ha en fin uke.

 4. uffda, håper det går bedre med deg nå og at ungene er bede også
  Håper du får hjelp av din kjære nå da han kommer hjem <3 god bedring til alle…og håper uken bare blir bedre og bedre klemmeting

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *