Hudpleie, tannblekning og vimsemor…

Heisann godtfolk!

Det er bare å bjuda på! I kveld kjørte mor til Vollen for å dra på mammatreff med den nye klassen til Emma. Lipglossen på og klar for å kose seg, men det gikk jo rett vest. Ante fort ugler i mosen… Det var ikke i kveld, men neste torsdag. Så da blir det en tur til Vitos neste uke også. Ammetåka før ungen er ute? Jepp! Altså noen ganger…. Ja…

I dag har jeg vært en tur hos legen, viser seg at jeg har veldig lavt jern så da er det bare å ta tilskudd. Forstår jo hvorfor kroppen ikke helt henger med om dagen. Da blir det vel bedre om noen uker tenker jeg, det er topp!

Støtt og stadig får jeg spørsmål om hvilken hudpleie jeg bruker og om jeg bleker tennene mine. Svaret er ja! Jeg bleker tennene mine i ny og ne. Fikk laget skinner hos tannlegen for noen år siden som man har på om natta og kjøper blekemiddelet hos de. Gjør det vel kanskje fire ganger i året, så holder de seg hvite og fine. Evt kan dere prøve IWhite som man får kjøpt på apoteket, de er også helt ok. Gir ikke like godt resultat, men er helt alrighte. En god rens hos tannlegen kan også gjøre susen!

Når det kommer til hudpleie så bruker jeg litt forskjellig. Nå har jeg en god rensekrem og olje fra Elemis, en dag og nattkrem fra Dior. Øyekrem er jeg elendig på bruke, bare å si det som det er. 🙂 Jeg liker best å få hjelp av damene på HUD i Asker, de ser fort hva jeg trenger og er superflinke. Foundation så er jeg tilbake til Lancôme sin Teint Idole Ultra 24H, min favoritt!

Jepp dere, det var litt om det. Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat og knaske litt mer spinat. Jern til kroppen!

Ha en fin kveld videre.

Stooor klem fra vimsa

5 Comments

 1. Marte Klanderud

  Haha, jeg ler meg skakk av deg altså.. Fin kveld og god natt til deg!

 2. Hehe må le av deg assa, men like flott er du

 3. Hei hvilket merke er det i singletene du bruker? Ser ut som de er så fine i fasongen:)

  1. villavonkrogh

   Det er HM,mammaklær

 4. Mormormamsen

  Haha, trøst deg med at det hadde vært verre å komme ei uke for seint;)
  Ny sjanse neste uke:)
  God helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *