En dag på sykehuset

Hei dere.

I dag har vi tilbragt dagen på Bærum sykehus, for jeg er i ganske dårlig form. Det begynte da jeg la meg i går at magesmertene kom og jeg kastet opp gjennom natten. Og siden Alfred har vært så urolig i natt og jeg ikke har noe å gå på så ba de meg komme inn i morges. Alfred har det bra, det er bare jeg som er dårlig. Helt utmattet. Så nå er jeg sykemeldt en uke og må ta det helt med ro. Grusomt å ha så vondt i kroppen og å være så svimmel. Nå er jeg hjemme igjen, og har fått i meg et knekkebrød. Kan bare gå en vei nå! ?

Tusen takk for alle meldinger, jeg klarer ikke svare alle i dag dessverre. Dere er fine dere!

God helg kjære dere.

Klem Anine

10 Comments

 1. Annette Lund

  God bedring! Ta vare på deg selv, det er viktig 🙂

 2. Så godt å høre at alt står bra til med lille Alfred. Håper du kommer deg kjapt på bena igjen også

 3. Ragnhild

  Niferex er det eneste jernprodukter som funket for å få opp jernlagrene hos meg. Anbefalt av hematolog. & husk å jern med et glass juice eller et eple eller noe. Viktig med c-vitaminer for å øke opptak av jern. Husk å drikk masse håper du føler deg bedre snart & at babisen fortsetter å ha det bra ❤️

 4. Ta vare på deg selv nå God bedring ❤️

 5. Veronika

  God bedring til deg Ta det med ro og samle energi til den lille prinsen kommer

 6. Kjære deg! Håper formen blir bedre ettersom dagene går.. Godt og lese at alt er bra med Alfred:) Masse god bedring, Anine!! God klem fra en fast leser

 7. Ønsker deg alt godtTa vare på deg selv, og den lille gutten

 8. Ta vare på deg selv nå Viktig å lytte til kroppen og ta det rolig når den sier ifra. Godt å høre at Alfred har det bra. Ro ned 1 uke og prøv å få tilbake litt energi igjen. Tenker på dere

 9. har tenkt masse på deg og lurt på om du er i form igjen
  Trist å høre at du måtte legges inn.
  Nå kan det bare gå en vei -oppover…..ta vare på degselv og ikkje stress <3

 10. God bedring ! Prøv å få så mye ro og hvile som mulig. <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *